Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå
-15%

Horze Irina lett sommerjakke til dame

Produkt-ID: 33264

kr 398,65
kr 469,00
(Pris inkl. MVA)
Salg
Få 15% rabatt på alle jakker, vester, luer og hansker* Les mer
Slutter om:
Horze Irina lett sommerjakke til dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Irina lett sommerjakke til dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Med flotte detaljer får du mye for pengene med denne rimelige jakken.


Klassisk design og detaljer du forbinder med en jakke til dobbel pris. Denne tynne jakken er ideel til kjølige sommerdager, og har en avtagbarhette som beskytter mot regn. Den har en tradisjonell stil med justerbare mansjetter, kant nederst og skjulte trykknapper foran. Nettingen på innsiden på toppen av ryggen gir svært gode pusteegenskaper. Den enkle stilen på denne jakken gjør at den passer til de fleste sommerklærne.


Egenskaper:


  • Lett jakke
  • God passform
  • Vannavstøtende
  • Vindtett
  • Puster
  • Avtagbar hette
  • 2-veis glidelås & glidelåslommer
  • Nettingfôr på toppen av ryggen

Teknisk beskrivelse:


100% polyester skall & fôr.


Vaskeanvisning:


Vaskes på 30°C med lignende farger. Ikke bruk skyllemiddel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Stilig jakke
0 Likes

Fin skalljakke som er veldig liten i størrelse med smale armer. Største størrelse 44 er som størrelse 40

God jakke!
0 Likes

Ser jeg etter sommer, leter jeg etter en ny, kul og enkel jakke. Jeg endte opp med å bestille denne jakken, og jeg har vært mer enn fornøyd! Jakken passer akkurat for en varm sommer (nå med en litt tykkere genser under) og er sikker på å være flott til sommeren! Overraskende godt bevart i vinden og til og med i fuktigheten, den har ikke blitt lite våt, selv om den har fått et blunk når du sykler. Jeg er veldig fornøyd!

Flott lett jakke
0 Likes

Flott lett sommerjakke som kan ha dusj. Veier ingenting, ingen hindring i bevegelsesfriheten. Vær oppmerksom på størrelsen, noe er lite.

Tynn jakke
0 Likes

Lett og lett sommerjakke. Minus de vage forskjellene i størrelse. Da forrige størrelse var litt liten og jeg bestilte større størrelse, merket jeg ikke noen forskjell enn lengden på ermene.

Praktisk jakke Horze Irina
0 Likes

Jakke Horze Irina kjøpte tidlig på våren. Det var veldig nyttig i hele den varme sesongen! Ikke lenge, begrenser ikke bevegelse. I spesielt kjølig vær trakk jeg en genser under den og den var varm. I regnfull og blåsig vær er jakken behagelig. Fargen er hyggelig, ikke lys og elegant på samme tid. Når det gjelder kvaliteten på tjenesten, vil jeg berømme butikken - i løpet av dagen bekrefter de bestillingen og sender den raskt.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.