Spar 15% på hele din ordre - Kun i dag på First Love day *
Bruk koden: FIRSTLOVE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo

Vanning

Vannbøtter i mange varianter og farger som passer til enhver stall. Sørg for rent og friskt drikkevann i plast- eller gummibøtter når det ikke er vanningsanlegg tilgjengelig.

Dine filtre:
8 artikler

Vannbøtter til hest er helt avgjørende i en stall.

For at hesten din skal holde seg frisk og rask må den ha frisk vann i nærheten til enhver tid. Hester har behov for mye vann for å holde fordøyelsen i gang, derfor er tilgjengeligheten til rent drikkevann til enhver tid helt avgjørende. Noen hester trenger mer enn en bøtte vann i boksen i løpet av natten, disse bør du sørge for at har to bøtter tilgjengelig i boksen sin. Designen med den flate baksiden gjør at bøttene henger flatt inntil veggen, og den snurrer ikke rundt når hesten drikker. Bøtter med flat bakside fåes i gummi og plast. Den myke, fleksible gummien knekker ikke, og er fortsatt fleksibel i kaldt vær. Et godt og kompakt valg til transport er den sammenleggbare vannbøtten fra Horze. Om du tar med deg denne praktiske plastbøtten på tur vil du både spare plass og kunne sørge for at hesten får friskt vann underveis.

Vannkar er et praktisk redskap som sørger for at hesten får rent vann hele døgnet.

Noen hesteeiere fortrekker de praktiske, automatiske drikkekarene, slik at de ikke konstant må fylle opp vannbøttene. En stall med stabil vanntilførsel kan dra stor nytte av de automatiske karene, slik at de oppstallede hesten får rent vann både dag og natt. Hestene vil raskt tilpasse seg de automatiske vannkarene, og lærer at de virker med lett berøring av mulen. Dermed er de praktiske og sparer deg for mye stallarbeid, men de er ikke ideelle om du ønsker å se hvor mye vann hesten drikker.