Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze bag

Produkt-ID: 44092

kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Horze bag
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze bag
kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze bag
Beskrivelse

Beskrivelse

Pakk alt du trenger på reisen i denne solide, holdbare store flerbruksbagen.


Pakk ned alt fra salen til hele stellekassen i denne store bagen. Denne flotte blå bagen med Horze-merke og logo er stor nok til å få med alt du trenger på stevne. Den solide bagen har to brede stropper som gjør den enkel og komfortabel å bære. En borrelås fester håndtakene sammen og gjør den enkel å transportere.


Egenskaper:


  • Sterk bag i polyester
  • Solid glidelås
  • Dobbelt håndtak
  • Stor flerbruksbag
  • Horze-logo på siden

Teknisk beskrivelse:


100% polyester vevd oxford. 68 cm lang. 34 cm bred. 40 cm høy.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Rommelig bag Horze
0 Likes

Jeg tok tak i en Horze-veske i fjor, kjøpte en vest og bukser. Veske - en vakker mørk blå farge, med brede, komfortable håndtak. På grunn av tilstedeværelsen av tilkoblingsdysen kuttes ikke håndtakene på håndflaten, det er praktisk å bære posen. Romslig - alt du trenger er plassert. Stoff - sterk lås av høy kvalitet. For et år med konstant bruk, intakt, uten skader.

Størrelse: Normal
Fornøyd med dette produktet
0 Likes

Jeg skal til et morsomt show i LWSC i helgen og trengte noe godt for å holde på alle tingene mine, men det trengte ikke være en bagasjerom. Flott materiale, flott holdbarhet, flott farge, og er definitivt stort nok! Virket litt dyrt, men ikke dårlig. Det er litt vanvittig når du åpner det for å laste tingene dine inn og å bære, men generelt er jeg ikke skuffet og vil anbefale dette produktet.

Størrelse: Normal
Veldig vakker veske
1 Likes

Veldig stor pose (stelleske / teppe / grime .....) en pose til klasser! Perfekt og i tillegg er det veldig vakkert å anbefale +++

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.