FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Muck Boot Arctic Apres Vinterstøvler

Produkt-ID: 312030

kr 1.249,00
(Pris inkl. MVA)
Muck Boot Arctic Apres Vinterstøvler
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Muck Boot Arctic Apres Vinterstøvler
kr 1.249,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Muck Boot Arctic Apres Vinterstøvler
kr 1.249,00
Horze fotvarmer
kr 16,15
kr 19,00
Muck Boot Arctic Apres Vinterstøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse stilige og hverdagslige middels høye vinterstøvlene er praktiske, komfortable og varme. De er enkle å ta av og på. The Arctic Après er den perfekte støvelen når du skal gjøre ærender, på kontoret, i huset eller til og fra løypene. Med komforttemperatur fra -30 til 10 grader celsius. Den behagelige fuskepelskanten og det varme fleecefôret gjør denne støvelen funksjonell og stilig.


Egenskaper:


  • Komforttemperatur: -30° til 10°C
  • 5mm CR Flex-skum
  • Mønstret yttersåle gir grep
  • Varmt fleecefôr
  • Behagelig fuskepelskant
  • EVA midtsåle
  • Tilpasset kvinner

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Muck Boot Arctic Apres
0 Likes

Har støvlene i et år nå. Når det blir kaldere, bruker jeg det hver dag på hundeturen. Støvlene er veldig komfortable, du kan gå godt inn i dem. Veldig tydelig kjøpsanbefaling.

Størrelse: Normal
Gode solide støvler.
2 Likes

Jeg er veldig fornøyd med disse støvlene. De sitter godt på foten, du står fast og de er varme og vanntette. Det ville vært ekstra fint om de var jevnt fargede, for eksempel svarte.

Størrelse: Normal
God shopping
0 Likes

Veldig bra shopping for vinteren i Sør-Finland. Anklene forblir tørre og varme. Håret inni er behagelig. Komfortabel å gå og ikke stiv som gummistøvler i det hele tatt. Går også på en vanlig handletur på grunn av det fine utseendet. Jeg kan ikke si om utholdenhet når det har gått en stund.

Størrelse: Normal
Muck båt
1 Likes

Denne støvelen er perfekt for doggy og stabil. Det holder deg varm, har gode såler, er vanntett og behagelig. Holdbarheten vil bare vise seg når bagasjerommet brukes i et år.

Størrelse: Normal
Gode støvler!
0 Likes

Disse støvlene svarte til forventningene - de er både pene og praktiske. Sitter behagelig og mykt rundt foten, og er stødige å bevege seg med også i gjørme. Anbefales på det varmeste!

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.