Roeckl Westerland Primaloft hansker

RRP: -30% rabatt
405,30 kr
RRP: 579,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar 15% på hele ordren din
Kopier kode: WEEKEND15
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 03.10.2022. Ikke gyldig for merkene Mountain Horse, Horseware, Sprenger, Eskadron & PS of Sweden.
Farge: Svart
Svart Roeckl Westerland Primaloft hansker
Grøn Roeckl Westerland Primaloft hansker
Størrelsestabell
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Den moderne Westerlandhansken lyser opp med litt farger i det mørke vinterhalvåret. Likevel er det en varm, myk og lett vinterhanske som ikke har inngått noen kompromisser når det kommer til komfort, passform og design. Hansken har et lag med PrimaLoft® Gold Insulation som er av høy kvalitet, og holder hendene varme på lange rideturer eller lange treningsøkter i ridehallen. Den Münchenbaserte hanskebedriften har valgt microfiber av høy kvalitet på hanskene. De flotte detajene, som kurvede sømmer og kontrastfarge på glidelåsen, fanger oppmerksomheten. Håndflaten er laget av DURADERO, et robust og komfortabelt syntetisk semsket materiale som er både slitesterkt og elastisk. I tillegg har den et lag med silikongrep, som gir rytteren et godt tak på tøylene og god følsomhet gjennom hanskene.Praktisk: ROECKLs standard tøyleforsterkning. Den kunstferdige strikken på mansjetten sikrer en svært god passform, og glidelåsen gjør dem enklere å ta på. Hansken kan selvfølgelig vaskes på 30 grader. Du får dem i fargekombinasjonene svart, svart og rosa, rosa og grønn, og grønn og blå.


Teknisk beskrivelse:


Ytre material:Jmax MicrofiberMaterial på håndflaten: DURADERO WRTillegg:PrimaLoft® Gold Isolasjon, Micro Bemberg fôr, glidelås, SILIKONGREPØverst på hånden: 100% polyester. Håndflate: 60%, polyamid, 40% polyuretan belegg. Innside: 100% polyester.


Produkt-ID: 31551

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: