Mellomsesong SALG
Vinterridebukser til herre

Vinterridebukser til herre

Vinterridebukser og termiske ridebukser til herrer er den perfekte løsningen på den kalde sesongen. De gir maksimal varme og gir samtidig den samme brukskomforten som vanlige ridebukser.
1 artikler

Kjøp Vinterridebukser til herre på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Hemmeligheten bak varm komfort

Mens andre kan fryse og skjelve når temperaturen faller under null, kan du føle deg helt komfortabel med riktig utstyr. Den enkle hemmeligheten: vinterridebukser for menn i høy kvalitet. Disse gir den optimale løsningen for kalde dager. De er laget av et spesielt stoff som holder på varmen på en god måte. De holder deg god og varm uten at de begrenser bevegelsesfriheten. Dette gjør kulden så mye morsommere!

Moteriktig kan også være varmt

De høyteknologiske materialene som brukes i vinterridebuksene vil holde deg varm, men vil ikke få deg til å se klumpete ut. Fra utsiden ser de akkurat ut som vanlige ridebukser. Hvis du tenker på vinterridebukser som er laget av tykt, mykt stoff som du nesten ikke kan bevege deg i, tenk om igjen. Moderne vinterbukser for menn ser like fine ut som konvensjonelle ridebukser, men imponerer med sin utmerkede ytelse på vinteren. Materialet og strukturen til vinterridebuksene er nøkkelen til varmefunksjonen. Ofte er vinterridebukser laget av softshell, et materiale som er vindtett, vannavstøtende og pustende på samme tid. Den egner seg derfor spesielt godt til å lage vinterridebukser. Det brukes imidlertid også andre materialer i produksjonen av denne type bukser. I fôret brukes det ofte fleece, et stoff som transporterer fuktighet til utsiden, holder huden tørr og har en varmende effekt.

Produsenter som Cavallo og Pikeur satser mye på ridemote for menn, slik at vinterbukser ser moteriktige ut og følger trendene i tiden. De klassiske helforsterkede vinterbuksene for menn er ikke lenger bare tilgjengelige i standardfargene blå og svart, men i en rekke trendy farger.

Kulden er ikke lengre noe problem

Hvis vanlige vinterridebukser ikke er nok, kan det bli enda varmere med et par termiske ridebukser, for eksempel fra Finntack. Termiske ridebukser for menn gir maksimal varme. I motsetning til vinterridebukser, brukes termiske ridebukser over vanlige bukser. De ser ut som skibukser, er tykt fôret og beskytter bena mot ekstrem kulde, fuktighet og eksponering. Det er alltid viktig at du fortsatt kan bevege deg godt med termiske ridebukser. De egner seg spesielt godt til daglig stallbruk og lange, komfortable rideturer på kalde dager.

I tillegg til varme vinterridebukser og behagelige termiske ridebukser, finner du også andre rideklær til herrer her hos Horze. Sjekk ut utvalget vårt av vanlige ridebukser, ridesko og jodphurs, idejakker, stilige stevneklær, moderne rideskjorter og praktisk rideundertøy for menn.

Toppkategorier