Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Bucas Optima fasongsydd gjord

Produkt-ID: 300472

kr 746,10
kr 829,00
(Pris inkl. MVA)
Bucas Optima fasongsydd gjord
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Bucas Optima fasongsydd gjord
Beskrivelse

Beskrivelse

Den nye serien med gjorder fra Bucas med Optima fasong dekker alle disipliner, Connect gjord og Connect Dressurgjord. De er designet til å fordele trykket jevnt rundt hesten mage.Den er også forsterket slik at den beskytter hestens mage når den hopper. Bucatexfôret gjør at gjorden ikke sklir eller gnager, utsiden er ventilert og enkel å rengjøre. Kommer i svart og brun.


Teknisk beskrivelse:


Størrelser: 90cm/36" - 155cm/62".


Gjennomsnittlig vurdering
4.1
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

God funksjonalitet, men ser raskt ut
4 Likes

Jeg har beltet (i svart) i noen uker i ikke for intens bruk. Rent funksjonelt er beltet flott. Hesten min, så langt litt følsom, rykker ikke mens jeg saler lenger. Dessverre gnir beltet på beltet veldig raskt. Der beltet også kommer i kontakt med bagasjerommet, er belegget av neoprenkanten allerede skuffet. Etter bare noen uker ser beltet, som ikke er overpriset, men heller ikke veldig billig, ganske lunt ut. Scahde. : - /

Bucas omkrets
0 Likes

Beltet er etter min mening altfor hardt og for lite polstret på magen.

Beltet er virkelig flott!
0 Likes

Veldig tydelig kjøpsanbefaling. Selen gir hesten mer rom for å puste. Han har et øye for å feste brystplaten / martingalen. Unghesten min takler veldig godt med den, og jeg elsker den, fordi omkretsen er lettere for meg og beltet gir meg en trygg følelse.

Dårlig produkt
0 Likes

Anbefales ikke. Kjøp noe annet. Slitt og full av sår etter å ha blitt brukt første gang. Dårlig kvalitet!!

Super fornøyd!
0 Likes

Min hest har blitt mishandlet og har hatt stor skrekk for gjorden. (Han har blitt rehabilitert hos meg.) Jeg kjøpte denne litt romslig, og vi har ikke hatt problemer med gjorden siden. Den jevner ut trykket utrolig bra, den er bred og myk rundt kroppen. Så fornøyd!!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.