Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Horze gjord med strikk

Produkt-ID: 14607

kr 599,00
(Pris inkl. MVA)
Horze gjord med strikk
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze gjord med strikk
Beskrivelse

Beskrivelse

Formet bukgjord i kvalitetslær, liten størrese. Krysstrikk i begge ender. Pyntesøm og 10 mm matt overflate på innsiden. Z-logo på høyre side. Sølvfarget beslag i rustfritt stål.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Det er super!
1 Likes

Dette er et virkelig, virkelig godt sadelbelte! Ja, prisen var feil. Jeg liker det når den har de elastiske i midten og har et veldig kult utseende.

Works!
0 Likes

Flott, holdbar og funksjonell uansett! For både riddere og travhester er ess beltet akkurat der! Elastikken er faktisk bedre "i mellom" enn rett fra spennen med en gang. Jeg anbefaler!

Horze omkretselastikk - - TOPP !!!
0 Likes

siden ca 6 måneder i bruk - topp i OPtik / Style, super i kvaliteten .. holder det han lover. fin verdi for pengene ... levetiden er å se siden de to elastiske innsatsene er bevisst store .... (på et tidspunkt er det å forvente utvasking - men foreløpig ingen spor av det).

Den mest VAKRE omkretsen
0 Likes

Jeg har hatt denne omkretsen på kort tid og har fått TONINGER komplimenter på den. Og med god grunn er det GORGEOUS. Bildet gjør ikke det rettferdig. Læret er glatt og mykt, og det er veldig polstret polstret. Jeg elsker det elastiske i begge ender som ikke er festet til spennene. Det gir en jevnere spenning når du strammer, og jeg mistenker at elastikken vil bli mindre strukket ut over tid enn tradisjonell gjordelastikk. Sømmen er vakker og omkretsen ser fantastisk ut med min svarte CC-sal med kontraststing. Snart skal jeg kjøpe denne omkretsen i større størrelse til den andre hesten min. Du vil ikke finne en annen sammenlignbar omkrets som denne på nettet for prisen. Kan ikke si nok godt om det.

Holder salen på hest ... så glad jeg har en nå
0 Likes

Denne omkretsen er nydelig. Det er spenner som kobles til stropper under klaff på salen, dette virker som en genial løsning på sykkel-og-salen-som flyr gjennom luften-dilemmaet. Sømmen er såvel kvalitet som nydelig, og den er polstring - lett rundt spennene, og fin og tykk i midten. Det er elastisk på begge sider, ikke bare en, og det er designet - et bredt panel med to kryssende mindre stropper er begge komfortable for den generelt ubehagelige måren min, og er sikre for mitt generelt usikre selv. Alt i alt et fint utstyr.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.