« Tilbake / Hest / Bitt / 2- og 3-Ringsbitt

Sprenger Dynamic RS multiring tredelt trinse. Sensogan 16 mm

2.169,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt


12 % ekstra rabatt her eller 16 % i appen!

Last ned nå

Kopier kode: FORYOU
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 24.06.2024.
Farge: Ikke spesifisert
Ikke spesifisert Sprenger Dynamic RS multiring tredelt trinse. Sensogan 16 mm
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Det spesielle dette bittet er de tre ulike måtene man kan feste tøylene på.Alt etter mål og utdanningsnivå, gjør valgmulighetene dette til et svært allsidig bitt.Dynamic RS bitt er kjent for sine ergonomiske utformede munndeler. De ligger perfekt i hestens munn, noe som gir et mykt og jevnt press på hele tungeområdet og oppmuntrer hesten til å tygge. Dynamic RS bitt stimulerer hesten til å akseptere bittet lettere.I tillegg gir den ergonomiske utformede munndelen en hurtig og balansert effekt på tungen. Dette bittet støtter kontakten i hjørnene på en svært effektiv måte, som holder hesten på bittet.Samtidig gjør det myke leddet på midten som er vinklet forover med 45° - kjennetegnet til de patenterte KK ULTRA bittene - dette til et svært mildt bitt. Dynamic RS bitt er laget av SENSOGAN, et innovativt materiale som gir en sensitiv kontakt med hesten.De bøyde leddene sørger for at bittet hele tiden ligger på riktig plass på tungen. Det fine leddet gir hesten et mildt, dreibart press på tungen.Bittet oppmuntrer til tillitt mellom hesten og rytterens hånd, noe som øker sikkerheten.

Teknisk beskrivelse:

Munndel: Tredelt.Materialer: Sensogan med rustfritt stål på sidene.Tykkelse på bittet: 16 mm.Diameter på ringene: 70 mm.Type ringer: Universal.

Produkt-ID: 301695

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: