Sprenger Dynamic RS multiring tredelt trinse. Sensogan 16 mm

kr 1.790,00
Pris inkl. MVA
Spar 25% på et valgfritt produkt
Kopier kode: HIGHLIGHT25
Minimumsverdien er 800 kr. Kupongen kan ikke kombineres med andre kuponger. Tilbudet gjelder kun for ett produkt. Rabatten trekkes fra produktet som har høyest salgspris. Hvis et produkt allerede er redusert, vil den reduserte prisen tas i betraktning. Rabatten trekkes bare hvis den er høyere enn den allerede tilgjengelige rabatten. Hvis du returnerer en eller flere varer, vil vi refundere den proporsjonalt reduserte verdien av varene. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsider). Gyldig til og med 18.10.2021..
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 7 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
65 dagers returrett

Beskrivelse

Det spesielle dette bittet er de tre ulike måtene man kan feste tøylene på.Alt etter mål og utdanningsnivå, gjør valgmulighetene dette til et svært allsidig bitt.Dynamic RS bitt er kjent for sine ergonomiske utformede munndeler. De ligger perfekt i hestens munn, noe som gir et mykt og jevnt press på hele tungeområdet og oppmuntrer hesten til å tygge. Dynamic RS bitt stimulerer hesten til å akseptere bittet lettere.I tillegg gir den ergonomiske utformede munndelen en hurtig og balansert effekt på tungen. Dette bittet støtter kontakten i hjørnene på en svært effektiv måte, som holder hesten på bittet.Samtidig gjør det myke leddet på midten som er vinklet forover med 45° - kjennetegnet til de patenterte KK ULTRA bittene - dette til et svært mildt bitt. Dynamic RS bitt er laget av SENSOGAN, et innovativt materiale som gir en sensitiv kontakt med hesten.De bøyde leddene sørger for at bittet hele tiden ligger på riktig plass på tungen. Det fine leddet gir hesten et mildt, dreibart press på tungen.Bittet oppmuntrer til tillitt mellom hesten og rytterens hånd, noe som øker sikkerheten.


Teknisk beskrivelse:


Munndel: Tredelt.Materialer: Sensogan med rustfritt stål på sidene.Tykkelse på bittet: 16 mm.Diameter på ringene: 70 mm.Type ringer: Universal.


Produkt-ID: 301695

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Sprenger Dynamic RS multiring tredelt trinse. Sensogan 16 mm