« Tilbake / Hest / Bitt / 2- og 3-Ringsbitt

Sprenger KK Ultra Universalbitt Sensogan 16 mm

Fra 1.931,49 kr
RRP: 2.249,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt


12 % ekstra rabatt her eller 16 % i appen!

Last ned nå

Kopier kode: FORYOU
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 25.06.2024.
Farge: Ikke spesifisert
Ikke spesifisert Sprenger KK Ultra Universalbitt Sensogan 16 mm
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Dette bittet er også svært allsidig, slik som 3-ring bittene er, ettersom man har flere muligheter til å feste tøylene. Det er et godt valg på sensitive hester, ettersom bittet er mykere enn modell 40607, noe som gir en større grad av aksept. Vektstangtrykket har en liten forsinkelse ettersom den øvre ringen er forskjøvet noe sideveis. Feltrittryttere setter av og til på et hakekjede for å få en mer direkte innvirkning. På den måten får hesten et begrenset press på nakken. KK ULTRA - Sammenlignet med tradisjonelle bitt, så har det tredelte KK ULTRA en midtdel - også kalt bønna - som er forkortet og vinklet forover med 45°. Kun med denne vinkelen vil midtdelen ligge pent mot tunga, noe som gir en jevn og konstant kontakt slik at hesten får tydelige signaler via tøylene. Det innovative KK ULTRA-bittet drar nytte av den eksepsjonelle sensitiviteten til hestens tunge, som forsterker forståelsen av signalene bittet gir. Når man tar i tøylene vil midtdelen på KK ULTRA hvile på hestens tunge uten å klemme den, og forbindelsesringene ruller på tungen. Tungens sensitivitet ivaretas, slik at klare instruksjoner kan gis. KK ULTRA bitt gir en presis kontakt mellom rytter og hest som ikke kan sammenlignes. Man ser normalt en stor forbedring så fort man bytter til et KK ULTRA bitt. Det anatomisk utformede munnstykket er svært komfortabelt for hesten, fordi rytteren kan gi mykere signaler og hestens smidige harmoni bevares.

Teknisk beskrivelse:

Munnstykke: Tredelt. Materialer: Sensogan med rustfritt stål på sidene. Tykkelse på bittet: 16 mm. Diameter på ringene: 70 mm. Ringtype: Universal.

Produkt-ID: 300719

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: