null
Ariat

Ariat

Ariat® ble grunnlagt i 1993 på teknologi og innovasjon, med mål om å lage fottøy og klær av høyeste kvalitet til verdens fremste rytterutøvere. Ariat® setter nå standarden for ytelse, innovasjon og autentisk stil både sko og klær til ridning og stall. 

61 artikler
Kjøp Ariat Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter ett par dagers leveringstid.

Historien til Ariat

 

Ariat er kjent for sine innovative, stilige sko og klær i god kvalitet, som er synonymt med heste- og landbruksmarkedet.

 

Originalt etablert av den lidenskapelige hestedamen Beth Cross i 1992, og selskapet fått sitt navn etter den amerikanske veddeløpshesten Secretariat. Et tilbakeblikk til Beth sin barndom hvor hun tilbrakte sine unge dager på en veddeløpsstall i Pennsylvania.

 

Bedriften debuterte med sine første ridesko i 1993, noe som viste seg å være en suksess og ga mange ryttere en tilknytning til merket. Siden da har Ariat fortsatt å utvikle seg, og bidratt på ryttermarkedet med varierte produkter, fra engelskinspirert til landbruksinspirert og western-sko, samt den evigpopulære Apparel-kolleksjonen.

 

Ariat sin engelske kolleksjon har utviklet seg gjennom årene til å inneholde en rekke nøkkelstiler, ny teknologi og elegant design. Fra elegante og tradisjonelle høye støvler til moderne paddock-sko gjør at Ariat sin engelske kolleksjon sørger for å gi en hver rytter det riktige verktøy for å yte sitt aller beste.

 

Samtidig som bedriften har vokst, har også Ariat Country kolleksjonen økt. En kolleksjon som gir et bredt utvalg av høytytende sko for gåturer, utendørs aktivitet og høye støvler, med GORE-TEX®-membran og støttende fotseng. I tillegg til disse kommer kolleksjonen også med moteriktige country-sko fra midt på leggen og opp til kneet, samt de korte ankelskoene. Disse skoene er robuste nok for dager i stallen, og moteriktige nok for møter i byen.

 

Hvis du ser etter noe annet i skoavdelingen er Ariat sin kolleksjon med westerninspirert skotøy noe som kan være perfekt for deg. Med sitt fargerike og robuste design, vil westernskoen bli et fast innslag i mange rytteres garderober. Ariat sine sko er perfekte å ri med, kombinerer avansert teknologi, førsteklasses lær og gjennomtenkt design og konstruksjon. Med disse westernskoene er du sikker på at du alltid vil skille deg ut i mengden.

Ariat sin alltid populære Apparel kolleksjon gir atleter mange varierte valg, fra jakker og ridebukser til stevneantrekk og hverdagstopper. Kolleksjonen kommer med Ariats mest avanserte teknologi, inkludert Sun Protection Fabric™, AriatTEK®, V3® Fit og V3® Stretch, Moisture Movement Technology, og Core Control Technology™. Med noe for en hver smak i en rekke stilige design, lyse farger og klassiske farger viser Ariat hvorfor de er ledende innen ryttermote.

 

Kvalitet uten kompromiss. Ariat tror på innovasjon, dedikasjon, balanse og muligheter, og får positiv omtale fra Meredith Michaels-Beerbaum, Andreas Ostholt, Iris Pemen, Trevor Breen og William Fox Pitt, og deres mange fans. Fra festival til show, stevner og hverdag, Ariat har det perfekte antrekket for alle anledninger.