Dette må du ha når insektene kommer
Ariat
Ariat

Ariat

Ariat® ble grunnlagt i 1993 på teknologi og innovasjon, med mål om å lage fottøy og klær av høyeste kvalitet til verdens fremste rytterutøvere. Ariat® setter nå standarden for ytelse, innovasjon og autentisk stil både sko og klær til ridning og stall.
111 artikler
Kjøp Ariat Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Ariat – høy kvalitet på fottøy og klær til rytteren

Ariat er kjent for sine innovative, stilige sko og klær i god kvalitet, som er synonymt med heste- og landbruksmarkedet.

Originalt etablert av den lidenskapelige hestedamen Beth Cross i 1992, og selskapet har fått sitt navn etter den amerikanske veddeløpshesten Secretariat. Et tilbakeblikk til Beth sin barndom hvor hun tilbrakte sine unge dager på en veddeløpsstall i Pennsylvania.

Ariat fottøy og ridestøvler

Bedriften debuterte med sine første ridestøvler i 1993, noe som viste seg å være en suksess og ga mange ryttere en sterk tilknytning til merket. Siden da har Ariat fortsatt å utvikle seg, og bidratt på ryttermarkedet med varierte produkter, fra engelskinspirert til landbruksinspirert og western-sko, samt den evig populære Apparel-kolleksjonen.

Ariat sin engelske kolleksjon har utviklet seg gjennom årene til å inneholde en rekke ikoniske stiler, ny teknologi og elegant design. Fra elegante og tradisjonelle ridestøvler til moderne stallsko gjør at Ariat sin engelske kolleksjon sørger for å gi enhver rytter det riktige verktøyet for å yte sitt aller beste.

Samtidig som bedriften har vokst, har også Ariat Country-kolleksjonen også økt. Dette er en kolleksjon som har et bredt utvalg av høytytende sko for gåturer, utendørsaktiviteter og støvler. Alle disse har GORE-TEX®-membran og støttende fotsenger. I tillegg til disse kommer kolleksjonen også med moteriktige Country-sko, som har lengde fra midt på leggen og opp til kneet, samt de kortere ankelskoene. Disse skoene er hardføre nok for dager i stallen, og moteriktige nok for møter i byen.

Hvis du ser etter noe annet i skoavdelingen er Ariat sin kolleksjon med westerninspirert skotøy noe som kan være perfekt for deg. Med sitt fargerike og robuste design, vil westernskoen bli et fast innslag i mange rytteres garderober. Ariat sine sko er perfekte å ri med, kombinerer avansert teknologi, førsteklasses lær og gjennomtenkt design og konstruksjon. Med disse westernskoene er du sikker på at du alltid vil skille deg ut i mengden.

Ariat ridebukser og rideklær

Ariat sin alltid populære kolleksjon Apparel gir atleter mange ulike valg, fra jakker og ridebukser til stevneantrekk og hverdagstopper. Kolleksjonen kommer med Ariats mest avanserte teknologi, inkludert Sun Protection Fabric™, AriatTEK®, V3® Fit og V3® Stretch, Moisture Movement Technology™, og Core Control Technology™. Her finner du noe for enhver smak. I en rekke stilige design, flotte farger og klassiske former viser Ariat hvorfor de er ledende innen ryttermote.

Kvalitet uten kompromiss. Ariat tror på innovasjon, dedikasjon, balanse og muligheter, og får positiv omtale fra Meredith Michaels-Beerbaum, Andreas Ostholt, Iris Pemen, Trevor Breen og William Fox Pitt, samt deres mange fans. Fra festival til show, stevner og hverdag, Ariat har det perfekte antrekket for alle anledninger.