« Tilbake / Rytter / Accessories / Bager

Kentucky Horsewear hodelagpose

999,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 1 )
Beste Pris
Beste Pris
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ 19 % ekstra rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUN-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1200 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 22.07.2024.
Farge: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear hodelagpose
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Kentucky Horseware hodelagpose gir beskyttelse til hodelagene dine under transport, på stevne og hjemme. Hodelagsposen har kunstig kaninskinn på innsiden for å inngå riper på læret. Den kommer med en krok på innsiden slik at du enkelt fester hodelaget. Navnelappen foran kan snus og gjøres personlig. Hodelagsposen kan festes hvor som helst takket være stroppen på toppen. Den har samme diamantvattering som vårt stallsett har (boksgardin, dørgardin og hodebeskyttelse) og våre dekken! Derfor vil hodelagsposen sette prikken over I'en på Kentucky-stevneutseende. Maskinvaskes på 30°. Skal ikke tørketromles.

Egenskaper:

  • Gir beskyttelse til hodelaget, kunstig kaninskinn på innsiden, stropp på toppen som gjør at du kan henge det opp, navnelappen kan personaliseres, diamantvattering som matcher vårt stallsett og dekken

Teknisk beskrivelse:

55cm x 20cm x 18cm.

Produkt-ID: 329565

Les Omtaler:

Farge: