Bandasjer til hest

Bandasjer til hest

Bandasjer kan beskytte og forhindre skader, eller fremskynde helingsprosessen. De kommer i en rekke varianter og farger som tilfredsstiller enhver smak. Bandasjer holder støtter og beskytter hestens bein.
47 artikler

Kjøp Bandasjer til hest på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Bandasjer til hest er laget for å beskytte, hindre skader og behandle sår.

Bandasjer beskytter mot skader, og beskytter eller påvirker helingen av sår eller skader i beina til hesten. Du kan bruke bandasjer som beskyttelse under trening, fleecebandasjer er ideelle til både dressur og annen trening. Noen av bandasjene har krystaller på festet, noe som gir den klassiske treningsbandasjen litt ekstra stil. Elastiske bandasjer gir god støtte, og brukes gjerne i stallen eller etter trening. Bandasjer som brukes til trening har gjerne borrelåsfeste for å holde bandasjen trygt på plass.

Bandasjer gir god støtte under transport, og beskytter de utsatte områdene på hestens bein.

Det er viktig å bruke bandasjer på riktig måte, både med tanke på sikkerhet og støtte. Bandasjene må legges på med et jevnt trykk, og festes med borrelås eller sikkerhetsnål. Man må aldri dra eller strekke en bandasje ut av riktig posisjon. Når den brukes riktig, er bandasjen ideell som beskyttelse under trening eller når hesten er skadet. Elastiske og fleecebandasjer skal alltid rengjøres og oppbevares slik at de er lett tilgjengelige når du trenger dem. Rull opp de rene bandasjene og oppbevar dem i par eller sett til fremtidig bruk.