Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze Embrace Fleecebandasjer

Produkt-ID: 18000

kr 189,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze Embrace Fleecebandasjer
kr 189,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Embrace Fleecebandasjer
kr 189,00
Horze bandasjebag
kr 159,00
Horze Embrace Fleecebandasjer
Beskrivelse

Beskrivelse

Dunmyke, lukseriøse fleecebandasjer som kommer i sesongens nyeste farger for dine treningsbehov.


Bandasjer hestens bein til trening i sesongens nyeste farger fra Horze Supreme-serien. Horze Supreme Embrace Fleecebandasjer er myke og gir god støtte når du trener hesten. Disse fleecebandasjene er enkle å legge på, og vil holde seg på plass med de sterke borrelåsfestene. Fargene kan mixes & matches med andre produkter fra Horze Supreme-serien for å få en helhetlig og stilig stil.


Egenskaper:


  • Myke fleecebandasjer av høy kvalitet
  • Sett av 4 i en polyesterpose
  • Borrelåslukking
  • Nyeste motefarger

Teknisk beskrivelse:


Lengde: 3.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 40°C. Skal ikke i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Perfekt!
0 Likes

Jeg fikk disse poloinnpakningene for omtrent to måneder siden, og jeg bruker dem til ridning og noen ganger frakt, og etter en vask ser de fremdeles helt nye ut! Fleece er ikke klumpete og de er ikke veldig brede, noe som er perfekt. Min eneste klage er at den lyseblå er litt mørkere enn bildet, men at den fremdeles er en veldig fin farge. Jeg vil anbefale disse fordi de sannsynligvis er noen av de beste innpakningene du kan få for prisen!

bandasjer
2 Likes

Jeg kjøpte så mørkeblått og hvitt. Mørkeblå bandasjer ble brukt til slitasje, hull for hele tiden ble ikke dannet. Jeg er fornøyd med kvaliteten.

skuffet
0 Likes

Jeg bestilte de bleke rosene, når jeg mottok en gang åpnet jeg pakken og innser at de er lyse rosa, men stemmer ikke overens med bildet: det er absolutt ingen øverste tegn av rød horze på skrap ... Virkelig skuffet ... bortsett fra estetikken virker de som gode

Favorittpolo-wraps
0 Likes

Jeg eier mange polo-wraps, og disse wraps-kvalitetene er min favoritt. Veldig fornøyd med at de kommer i så mange farger også for å matche sadelputene som hjelper mye. De strekker seg ikke, og de er ikke brede, så de passer perfekt til hesten din.

Horze Supreme Embrace Fleece Pintel
0 Likes

Jeg bestilte disse penslene i lyseblå, og da penslene kom inn, var de mørkere enn man kanskje forestiller seg. Leveransen tok lang tid, men dekslene er ganske bra og etikettene er holdbare. Fletter er ganske lange, så ponnier kan være kortere i lengden.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.