Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Nest Kombibandasjer

Produkt-ID: 18030

kr 229,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Nest Kombibandasjer
kr 229,00
Horze Chooze allround sjabrak
kr 289,00
Horze Nest Kombibandasjer
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse supermyke fleecebandasjene har en ekstra bit med strikk for beskyttelse, sikkerhet og komfort.


Denne ideelle støttebandasjen har i tillegg en myk fleecekant inn mot hestens bein, og den har den fleksible støtten du trenger for å holde bandasjen på plass. Horze Supreme Nest Kombibandasjer er perfekte til trening, og kommer i moteriktige farger. Disse kombibandasjene kan koordineres med hele sesongens Horze Supreme-serie. Brede borrelåsfester holder dem trygt på plass under dressurtimen eller en sprangklinikk. Den elastiske utsiden gjør disse myke bandasjene enkle å justere, og lar deg gi hesten all den støtten og beskyttelsen den trenger innen enhver gren.


Egenskaper:


  • Myke kombibandasjer med fleece og strikk av høy kvalitet
  • Sett av 4 i en polyesterpose
  • Borrelåslukking
  • Nyeste motefarger
  • Polarfleece på innsiden for komfort
  • Elastisk materiale på utsiden for støtte

Teknisk beskrivelse:


Lengde: 3m. polarfleece og ribbet akrylstoff m/strikk.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 40°C. Skal ikke i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Å, hvorfor annonsen?
11 Likes

Jeg eier en hest som vises i show med hvite strøk, og all annonsetekst er forbudt i ensartethets navn, så et godt utseende produkt vil ikke bli kjøpt. Selv fleece-stroppene er enda mer synlige med Horze. Hvorfor ingen annonser?

God kvalitet
6 Likes

Meget gode bandasjer som er holdbare, gir støtte og er enkle å ta på. Logoen på borrelåsen kan imidlertid være mer dekorativ. Et virkelig godt produkt til en billig pris!

6 Likes

Jeg har brukt denne typen børster i to år nå, og jeg vil aldri kjøpe noe annet. Den elastiske delen som kommer på holder penselen også ren i pennen, slik at du ikke trenger å pusse tyggene og andre myggene etter å ha fjernet dem. Den elastiske delen lar Pintelin også vikle seg fastere på foten og er derfor bedre :)

5 Likes

Jeg kjøpte disse bandasjene for lenge siden, jeg husker ikke engang når, men for mer enn 2 år siden begynte jeg umiddelbart å bruke dem. Etter nesten daglig bruk strakk de seg ikke, rev ikke, borrelås generelt, som en ny, bare fleece-delen av bandasjene ble litt tørket. Jeg bestemte meg nylig for å kjøpe ferske bandasjer likevel, og igjen falt valget mitt på de samme bandasjene. Gamle ga i leiegruppen - de fortsetter å tjene.

Bra base coat
5 Likes

Jeg bruker et par forskjellige farger slike bandasjer og jeg var veldig fornøyd !! Når jeg kjøper følgende børster, vil det antagelig være samme merke og modell :)

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.