Spar opp til 15% på hele din ordre
Beinbelegg med pels

Beinbelegg med pels

Beinbelegg med pels er polstret med behagelig kunstig pels, eller ekte saueskinn. De passer spesielt godt til sensitive hester som er utsatt for trykk og gnag.
114 artikler

Kjøp Beinbelegg med pels på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Fôrede belegg til hest

Enten du foretrekker belegg med syntetisk pels eller naturlig, mykt saueskinn, så får du av begge typene en stor fordel framfor belegg med en innside av plast eller neopren. Belegg med pels er ideelle for svært sensitive hestebein. Slike belegg fordeler trykket mer jevnt takket være den myke polstringen, og beskytter også mot gnag.

Belegg med pels for sprang og dressur

Belegg med saueskinn er brukt både til sprang og dressur, og noen ganger ser du de også på feltrittsbanen. Belegg med pels til sprang er normalt belegg med hardt skall eller i lær, og en innside med pels. Takket være det faste utvendige skallet, i kombinasjon med den støtabsorberende pelsen, er hestens bein effektivt beskyttet, selv mot sterke slag og påvirkninger. Dressurbelegg med pels kommer ofte i sett med fire stykker, slik at alle matcher. Utsiden er laget av robust polyester, noe som er ekstra forsterket i slagsonene.

Belegg med saueskinn eller syntetisk pels

Begge materialene har sine fordeler. Ekte saueskinn er et naturlig produkt som kombinerer mange positive egenskaper. Ekte pels er pustende, temperaturregulerende, slitesterkt og veldig fleksibelt. Disse egenskapene er spesielt fordelaktige i varme temperaturer. Belegg med saueskinn absorberer hestens svette spesielt godt og beskytter hestens ledd og sener mot overoppheting. Om vinteren har den også en varmende effekt. De er imidlertid mer krevende å ta vare på enn belegg med fuskepels, altså syntetisk saueskinn. Belegg til hester og ponnier med syntetisk saueskinn er lettere å ta vare på, da de ikke trenger å rengjøres med spesialvaskemiddel. De er også dyrevennlige, men samtidig like myke og kraftige som belegg med ekte saueskinn.

Det er du selv som må bestemme om du ønsker å bruke ekte saueskinn eller om du er mer komfortabel med å velge fuskepels i stedet. Eskadron sine belegg med pels og Veredus sine belegg med pels finnes for eksempel i begge varianter. Andre produsenter som Kentucky Horseware eller Back on Track bruker derimot kun fuskepels. Variasjonen av farger som tilbys er en klar fordel med det kunstige alternativet. Det kan være alt fra svarte belegg med svart pels, eller brune belegg med ulike pelsfarger. I dag kan du få omtrent alt du måtte ønske.

For å gjøre den behagelige beinbeskyttelsen komplett finner du også passende bakbeinsbelegg med pels, og flotte kopper med pels. 

Toppkategorier