Biothanetøyler

Biothanetøyler

3 artikler
Karlslund BioThane tøyler med spenner Karlslund BioThane tøyler med spenner

Karlslund BioThane tøyler med spenner

799,00 kr
Kavalkade Biothane tøyler

Kavalkade Biothane tøyler

349,00 kr
(1)
Kavalkade Biothane tøyler med stoppere

Kavalkade Biothane tøyler med stoppere

399,00 kr
(3)

Kjøp Biothanetøyler på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

"

Tøyler laget av BioThane

Tøyler kommer i mange ulike variasjoner. Lærtøyler, webtøyler og gummitøyler er svært populære og velkjent innen den klassiske ridningen. Biothanetøyler er ikke så kjente enda. De er ideelle for ryttere som setter visse krav til tøylenes materiale, for eksempel de som ønsker å ri ute under alle værforhold. Selv i utfordrende værforhold må rytteren opprettholde en myk og smidig tøylekontakt, men samtidig beholde et godt grep. Tøyler laget av BioThane er utviklet nettopp til dette formålet.

Slitesterkt BioThane-materiale

Tøyler må være laget for å holde både til bruk innendørs og utendørs. Det er viktig at de ikke blir glatte, ikke trekker til seg vann, og ikke slites for raskt. Enten man longerer på utebanen med en lang line i BioThane eller rir med biothanetøyler, viser erfaringer at dette er et ekte høyteknologisk materiale, som passer perfekt til slike forhold. BioThane er et polyestermateriale som ble utviklet i USA, hvor polyesteren er belagt med et beskyttende plastlag. Denne kombinasjonen gjør at tøyler laget av Biothane er ekstremt slitesterke og enkle å rengjøre. Den absolutte fordelen: Biothane-tøyler ser ut som ekte lær og gir også samme følelse som ekte lærtøyler.

Veganske tøyler

Akkurat som de vanlige tøylene kommer disse tøylene i flere forskjellige versjoner. Biothanetøyler med stoppere er det foretrukne valget, da de gjør det lettere å holde i tøylene og holde grep om dem, samt at det kan forbedre plasseringen av tøylene i rytterens hånd. Imidlertid skaper den unike sammensetningen av materialer i disse tøylene enda flere fordeler. Kombinasjonen gjør de slitesterke, lette, myke og ikke minst svært enkle å rengjøre. I tillegg er Biothanetøyler fleksible, samt at de er fargefaste, noe som gjør at de kommer i mange ulike farger. Bestselgeren er allikevel de brune Biothanetøylene.

Merker som Karlslund og Kavalkade har allerede anerkjent fordelene med dette høyteknologiske materialet og tilbyr flotte tøyler laget av Biothane.

"