Mellomsesong SALG
Bucas
Bucas

Bucas

Bucas ble grunnlagt i 1981 i Cork, Irland. Helt siden da har merket kombinert de gode irske tradisjonene med de seneste tekniske utviklingene og erfaringene fra andre industrier, land og markeder. Dette har resultert i et bredt sortiment av innovative og teknisk avanserte produkter. Bucas utvikler alle sine produkter med hesten og hesteeierens velbefinnende i bakhodet. Dette prinsippet vil ofte vise seg å være det rette valget både på kort og lang sikt. Bucas er særlig kjent for sine kolleksjoner Buzz Off, Power Turnout og Freedom Turnout.
144 artikler
Kjøp Bucas Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Bucasdekken – en suksesshistorie

Bucasdekken er kjent for å være revolusjonerende, og var et av de første helt vanntette og pustende dekkenene på markedet. Helt siden oppstarten i 1981, har Bucasdekken vært innovative for å sikre hester god beskyttelse utendørs i allslags vær. Man har benyttet det irske området Cork, kjent for sine utfordrende værforhold, til å skape vanntette, holdbare dekken som har gitt Bucas et svært godt rykte. Med fokus på beskyttelse og kvalitet sørger Bucas for at man kan kle på hesten det ultimate innen kvalitetsdekken.

Hvordan Bucasdekken virker

Dekken fra Bucas har firmaets egenutviklede Stay-Dry fôr, som trekker ut fuktigheten samtidig som det har gode pusteegenskaper. Svette og fuktighet fordamper slik at hesten holder seg behagelig tørr, uten å bli overopphetet. Stoffet er anti-bakterielt behandlet slik at det alltid holder seg friskt og ser ut som det er nytt, noe som igjen reduserer behovet for vask og vedlikehold. Bucasdekken kommer med både klassisk og halvhøy hals, samt to typer halser om du trenger ekstra beskyttelse mot kulde og vind ved behov. Dekken kommer også med folder og kiler som gir god bevegelsesfrihet og hindrer gnag

Dekken gjort enkelt

Bucas Click'n Go-systemet er den enkleste festeanordningen på markedet, og kan utføres med en hånd. Dermed unngår man rot med masse spenner og stropper når man bytter dekken. Systemet gjør det enkelt å kle på hesten, og justere påkledningen ettersom været endrer seg. Flere Bucasdekken har glatte nylonkanter i skulderområdet for å hindre gnag. Hester uten ømme skuldre er lykkeligere, og kan nyte tiden utendørs uten ubehag. Alle dekken har spenner i rustfritt stål, som gjør at de tåler langvarig bruk. Det vanntette og pustende ytterlaget på disse dekkenene gjør dem raskt til en favoritt i stallen.

Bucas Freedom utedekken og Smartex Rain

Den pustende og vanntette utsiden på disse rimelige dekkenene vil fort gjøre dem til en favoritt. Kolleksjonene med Bucas Freedom utedekken og Bucas Smartex Rain kommer med en variasjon av ulike regndekken som beskytter hesten din mot regn og fuktig vær.

Bucas Buzz-Off fluedekken

Bucas er kanskje mest kjent for deres lekne Bucas Buzz-Off-kolleksjon. Morsomme og moteriktige dekken med UV-beskyttelse ser kanskje voldsomme ut, men de har en viktig hensikt. Sebramønsteret virker faktisk frastøtende på fluer og insekter, ettersom det hvite og svarte mønsteret forvirrer dem. Den ville sebraen blir aldri plaget av insekter, og det er forstyrrelsen av de svarte og hvite stripene som holder dem unna. Buzz-Off produktene fanger helt sikkert oppmerksomheten på beite, men hesten vil være svært glad for å kunne slappe av og beite i fred. Man kan også velge mellom andre produkter med insektsbeskyttelse, som dekken med fast hals, halser/hetter og lendedekken når du skal ri og ikke ønsker å bli forstyrret av irriterende insekter. Og bruker hesten i tillegg en Bucas fluemaske, kommer den aldri til å bli plaget av et insekt igjen.

Bucas har nå også et stort utvalg av andre rytter-relaterte produkter som svettedekken, sjabraker, transportbeskyttere og til og med hundedekken. Alle disse stilige produktene er laget i samme høye kvalitet og stil som resten av Bucas-produktene. Bucas er irsk hestebekledning med høyeste standard, og holder hesten komfortabel og beskyttet samtidig som du holder deg innenfor ditt budsjett.