Spar 200 kr på alle bestillinger over 1000 kr! Bruk koden: HZXMAS Spar nå

×
Cavalor

Cavalor

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brogini
Bucas
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Eskadron
Excellent
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Helite
Hilton Herbs
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Loveson
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Samshield
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siulpower
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
TRM
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Filtrer etter:
  • Filtersøk
  • Kategori
  • Størrelse
  • Pris
Sorter etter:

Cavalor ble grunnlagt i 1989, og utvikler fôr, tilskuddsfôr og pleieprodukter til hest. Sammen med et team av spesialister som utvikler produktene, gjennomfører også Cavalor grunnleggende vitenskapelig og praktisk forskning for å underbygge sine innovative produkter. Gjennom denne arbeidsmetoden har Cavalor gjennom årene bygget opp en betydelig praktisk og teknisk kunnskap som gjør det mulig å utvikle effektive produkter. Mottoet deres er: «Når det er resultatet som teller, kan du regne med vår kunnskap.»

61 artikler

Innovasjon. Kvalitet. Resultater. Det er dette som gjør Cavalor spesielle.

Cavalor startet opp i 1989 under ledelse av Peter Bollen. Hans lidenskap for hest og ernæring førte til at han skapte dette ledende merket innen kosttilskudd og pleieprodukter til hest. Senere, i 2000, ble Cavalor-fôret introdusert. Dette retter seg mot høytytende konkurransehester. Den strenge kvalitetskontrollen og den svært velsmakende oppskriften på dette eksepsjonelle produktet førte til at hestene endret seg på bare noen uker. Med merkbare resultater og forbedrede prestasjoner, ble det klart at fôret fra Cavalor utgjorde en forskjell for de firbeinte atletene. Med kontinuerlig forskning og utvikling har kvaliteten på Cavalor stadig forbedret seg, og mange hester som tidligere ikke var interessert i fôret sitt har nå begynt å nyte maten de får. Eierne ble begeistret over å se en forbedring i den fysiske tilstanden til hesten samtidig som det mentale ble ivaretatt, noe som gjorde at dette merket satt den ultimate standard som ingen andre kunne tilby i hestemiljøet. Deres fôr, tilskudd og pleieprodukter er de beste på markedet, som gjør at hesten kan levere sine beste resultater uavhengig disiplin eller behov.

Cavalor ble startet i Belgia, og på de siste 20 årene har de spredd seg til å bli ledende i over 50 land. De har etablert seg i Midtøsten og nå Nord-Amerika, med hjelp av den internasjonale rytteren Michael Pollard. I tillegg til serien med hestefôr, har de også tilskuddsprodukter som passer dine behov. Alt fra vitaminer til føll til produkter som forbedrer muskler og pels. Cavalor har det perfekte tilskuddsfôret til din hest, enten du vil roe ned en spent hest eller gi litt ekstra energi til en daff en. Med god veiledning kan tilskuddsfôret kombineres slik at man oppnår ønsket effekt, hesten får en førsteklasses prestasjon og god helse. Den grundige testingen og kvalitetskontrollen av Cavalor bidrar til å gi deg en trygghet om at disse produktene er bra for hesten din. Ved å gi tilskuddsfôret i henhold til produsentens eller veterinærens anbefalinger, kan du forbedre helsen til hesten din ved å behandle og vedlikeholde mange av dens behov.

Serien med pleieprodukter inkluderer salver og vaskemidler, man & hale-produkter og hovpleieprodukter. Kremer, salver, grøtomslag og leire er fint å ha i førstehjelpsskrinet. En god måte å følge opp hesten på, er godt vedlikehold av utstyret. Det bør stelles jevnlig med de luksuriøse lærpleieproduktene fra Cavalor. Ta vare på utstyret med produkter som er laget av de beste og mest respekterte ingrediensene på markedet.

Cavalor-produktene har blitt respektert og hyllet i flere år for deres unike kvalitet. Vitenskapen bak Cavalier-produktene er basert på mange års praktisk forskning, og er laget av hesteentusiaster. Når resultatene teller er Cavalor-produkter den eneste veien å gå.

Les mer