Mellomsesong SALG
Cavalor
Cavalor

Cavalor

Cavalor ble grunnlagt i 1989, og utvikler fôr, tilskuddsfôr og pleieprodukter til hest. Sammen med et team av spesialister som utvikler produktene, gjennomfører også Cavalor grunnleggende vitenskapelig og praktisk forskning for å underbygge sine innovative produkter. Gjennom denne arbeidsmetoden har Cavalor gjennom årene bygget opp en betydelig praktisk og teknisk kunnskap som gjør det mulig å utvikle effektive produkter. Mottoet deres er: «Når det er resultatet som teller, kan du regne med vår kunnskap.»
76 artikler
Kjøp Cavalor Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Innovasjon. Kvalitet. Resultater. Det er dette som gjør Cavalor spesielle.

Cavalor startet opp i 1989 under ledelse av Peter Bollen. Hans lidenskap for hest og ernæring førte til at han skapte dette ledende merket innen kosttilskudd og pleieprodukter til hest. Senere, i 2000, ble Cavalor-fôret introdusert. Dette retter seg mot høytytende konkurransehester. Den strenge kvalitetskontrollen og den svært velsmakende oppskriften på dette eksepsjonelle produktet førte til at hestene endret seg på bare noen uker. Med merkbare resultater og forbedrede prestasjoner, ble det klart at fôret fra Cavalor utgjorde en forskjell for de firbeinte atletene. Med kontinuerlig forskning og utvikling har kvaliteten på Cavalor stadig forbedret seg, og mange hester som tidligere ikke var interessert i fôret sitt har nå begynt å nyte maten de får. Eierne ble begeistret over å se en forbedring i den fysiske tilstanden til hesten samtidig som det mentale ble ivaretatt, noe som gjorde at dette merket satt den ultimate standard som ingen andre kunne tilby i hestemiljøet. Deres fôr, tilskudd og pleieprodukter er de beste på markedet, som gjør at hesten kan levere sine beste resultater uavhengig disiplin eller behov.

Cavalor ble startet i Belgia, og på de siste 20 årene har de spredd seg til å bli ledende i over 50 land. De har etablert seg i Midtøsten og nå Nord-Amerika, med hjelp av den internasjonale rytteren Michael Pollard. I tillegg til serien med hestefôr, har de også tilskuddsprodukter som passer dine behov. Alt fra vitaminer til føll til produkter som forbedrer muskler og pels. Cavalor har det perfekte tilskuddsfôret til din hest, enten du vil roe ned en spent hest eller gi litt ekstra energi til en daff en. Med god veiledning kan tilskuddsfôret kombineres slik at man oppnår ønsket effekt, hesten får en førsteklasses prestasjon og god helse. Den grundige testingen og kvalitetskontrollen av Cavalor bidrar til å gi deg en trygghet om at disse produktene er bra for hesten din. Ved å gi tilskuddsfôret i henhold til produsentens eller veterinærens anbefalinger, kan du forbedre helsen til hesten din ved å behandle og vedlikeholde mange av dens behov.

Serien med pleieprodukter inkluderer salver og vaskemidler, man & hale-produkter og hovpleieprodukter. Kremer, salver, grøtomslag og leire er fint å ha i førstehjelpsskrinet. En god måte å følge opp hesten på, er godt vedlikehold av utstyret. Det bør stelles jevnlig med de luksuriøse lærpleieproduktene fra Cavalor. Ta vare på utstyret med produkter som er laget av de beste og mest respekterte ingrediensene på markedet.

Cavalor-produktene har blitt respektert og hyllet i flere år for deres unike kvalitet. Vitenskapen bak Cavalier-produktene er basert på mange års praktisk forskning, og er laget av hesteentusiaster. Når resultatene teller er Cavalor-produkter den eneste veien å gå.