Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Desta Syntetisk Leggchaps

Produkt-ID: 37219

kr 359,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Desta Syntetisk Leggchaps
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse leggchapsene ser ut og føles som ekte lær.


Disse kvalitetschapsene ser ut som ekte lær, men er egentlig laget av et lettstelt, tøyelig, tett syntetisk materiale. De er enkle å rengjøre samtidig som de har den elegante stilen du ønsker.


Egenskaper:


  • Syntetisk lærlignende materiale
  • Solid med tøyelig
  • Komfortabel
  • Utmerket passform

Teknisk beskrivelse:


Materiale: PU lær med Polyester bakside.


Vaskeanvisning:


Rengjør med fuktig klut.


Gjennomsnittlig vurdering
4.1
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

chaps
3 Likes

Vakker utseende, godt tilpasset, fleksibel og lett å rengjøre chaps.

Deilig legging til en god pris
3 Likes

Disse leggins er utrolig komfortable og holdbare. På innsiden har de et mykt tynt fleecefôret fôr som gjør dem behagelige å ha på når de er kalde og lette å ha på seg når de er varme. Strekk materialet for å gjøre det behagelig og stramt mot beinet. De ser ut som ekte lærfôr, og da er de enkle å rengjøre.

godt alternativ
2 Likes

Chapsene fungerer veldig bra og er et godt alternativ hvis du ikke vil bruke penger på ekte skinn. Disse er tynne, men har så vidt et fleecefôr på innsiden. de kan være litt små i str. øverst rundt leggen, så følg str. kartet.

Anbefaler disse!
2 Likes

Veldig behagelige chaps. Disse sitter godt rundt leggen, samtidig som de ikke sitter for stramt. De er også behagelige å ri med og lette å ta av og på. Anbefaler!

Gode halvparten for første gang
2 Likes

Jeg elsket å ri i disse gruppene. De var fine, rene, (de så utstyrt ut), fikk paddockstøvler til å se ut som høye støvler, og var enkle å rengjøre. Jeg har syklet med dem i omtrent 6 måneder, og det syntetiske skinnet viser seg til polstringen under (bare langs rørledningen, men det har aldri påvirket min ridning i det hele tatt). De var ikke i stykker, og det var heller ingen skrapemerker som kunne lages. De ga stort grep og god komfort for ridning. Det var lett å glippe opp kapene, og ikke en gang trodde jeg at glidelåsen ville knekke. Jeg sykler foreløpig ikke i dem på grunn av problemer med paddockstøvel, og vi bestemte oss for å få høye støvler (ingen problemer med halvhettene). Hvis du har et barn som vil sykle, vil jeg 100% anbefale å skaffe deg disse chaps! De er flotte og perfekte for å starte eller for barn som fortsatt vokser eller som ikke vet om de vil ri eller ikke. Ansvarsfraskrivelse: Jeg kjøpte disse delene i en lokal tack shop, så jeg har ingen informasjon og mening om frakt eller leveringstid.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.