Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå
-40%

Horze Franci myke lærchaps

Produkt-ID: 37241

kr 299,40
kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Franci myke lærchaps
Beskrivelse

Beskrivelse

Hverdagslige leggchaps er ideele å bruke både i stallen og på trening.


Myke lærchaps med ekte anilinhud med originale korn er et godt valg som hverdagslige leggchaps til en hyggelig pris. Rå kanter på topp og bunn og dobbel elastisk ribb med sterk strikk under foten gjør dem funksjonelle og flotte.


Egenskaper:


  • Myk anilinhud
  • Ingen kanter gir bedre kontakt
  • Doble elastiske paneler
  • Horze metallogo på toppen
  • Rå kanter gir en enkel stil
  • Lasermarkerte nagler på toppen

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Tørk ren. Lærpleieprodukter kan også brukes.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Enkelt og smakfullt
4 Likes

Komfortable og stilige leggings. Passer til høyben. Kvalitetsskinn, blir ikke flekkete. Etter rengjøring ser de ut som nye. Tannkjøttet strekker seg ikke over tid. Etter tre år med daglig slitasje, måtte jeg bytte lås.

They are preety good
3 Likes

The leather is very soft and nice , the leather colour ( brown ) is a bit dark but still very nice , very comfortable to ride in and hangout with friends at the barn :) , does not hurt your horse or your leg. I love them so much !!!!!!!

Fin casual look
3 Likes

Jeg fikk disse i brunt / lite til å gå med 38077 brune klassiske jodstøvler. Liten i denne modellen passer 13–14,5 tommer (33-37 cm) leggdiameter. Jeg måler 13 tommer og de passer godt over bukser og sokker. To tommers bred elastisk glidelåsdel gir strekk. Jeg liker hvordan den nedre fronten beskytter en del av bagasjerommet mot riper, støv, etc. Korsryggen er kuttet litt høyere, noe som gjør at de passer over bagasjerommet i størrelse 41 (9.5-10). Disse er ikke foret, så er bedre for varmere vær og har semsket tekstur inni. De er høye nok til lange ben på 39–3 cm som måler rett ned fra metalllogoen. Denne modellen har ikke en spansk topp, bare en mild kurve, noe som også gjør dem mer casual.

Mine første halvdel kapsler
2 Likes

Jeg har aldri kjøpt halve kapsler før fordi jeg bare ikke likte måten de er laget på. Disse er etter min mening perfekte. Læret er smørmjukt, de er veldig godt laget og elastikken er veldig sjenerøs, men holder fortsatt tappene tette. Jeg er henrykt over dette kjøpet - pluss at jeg fant en 50% -kode på nettet og fikk dem halv pris. Blir ikke så mye bedre enn det!

Virkelig hyggelig!
2 Likes

Hyggelige Chaps! Holder form, sitter godt, støtter fot og er lett å ta vare på! Disse er alltid der for løpet! Hjemme bruker jeg mye!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.