Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze Quinton lærchaps

Produkt-ID: 37204

kr 599,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Quinton lærchaps
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Quinton lærchaps
kr 599,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Quinton lærchaps
Beskrivelse

Beskrivelse

Horze Supreme Quinton lærchaps er laget av lær av høy kvalitet og vil gi et utmerket grep når du rir.


Bruk disse myke, sporty lærchapsene av høy kvalitet for et utmerket grep og komfort. Ytterlaget er av ku-analinbasert lær og innsiden er av nubuck lær av ku. Disse chapsene vil holde seg til beina og bli mykere for hver gang du bruker de.


Egenskaper:


  • Sporty, myke lærchaps av høy kvalitet
  • Analin av ku ytterst
  • Nubuck av ku innerst

Teknisk beskrivelse:


Ytterlag: analin-lær av ku.Innside: nubuck lær av ku.


Vaskeanvisning:


Bruk lærpleie.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Komfortabel, men likevel klassisk
0 Likes

Jeg syklet nettopp i disse et par ganger etter å ha trukket meg tilbake til de gamle syntetiske halvkapslene på 9 år. Størrelsene blir litt små. Kalven min er ikke så stor, men jeg får plass i XL. Det som er fint er at det har det syntetiske materialet på den innvendige delen av benet på sprøten og den ytre delen av sprettet er skinn. Jeg er vant til å sykle i syntetiske halvpartier, så denne passet perfekt for meg. De var litt høye. Jeg er omtrent 5'7 ", og toppen av kapene traff baksiden av benet mitt, men det skader ikke fordi kapslene er fleksible. Jeg er fremdeles fornøyd med kjøpet!

Størrelse: Normal
chaps
0 Likes

Virkelig gode og komfortable føtter med god lengde. Glidelåsene har god vedheft, i det minste etter mindre elastiske justeringer. God kvalitet på prisene.

Størrelse: Normal
Daria
1 Likes

Flotte leggings! Jeg har brukt det i fire år, alt er i orden, selv om bruken er daglig! I størrelse passer de perfekt når du kjøper. Etter min mening de beste gangartene som jeg noensinne har brukt.

Størrelse: Normal
Fin modell, men dårlig kvalitet
0 Likes

Vakker modell godt trimmet, men kvaliteten er ikke i den høyden skinnet er plissert og kapsler passer ikke leggen. Hun går ned når hun sykler. Jeg anbefaler ikke dette produktet

Størrelse: Normal
Stor kvalitet
2 Likes

Jeg turte å bestille skinnlegginger Horze Quinton uten å prøve. Jeg så lenge lenge, og ringte fortsatt for å konsultere. Bestilt størrelse XS. Nærmet seg både i bredden og i lengden. Kvaliteten på huden er utmerket - den er myk, elastikken sys perfekt. Låser fungerer uten å sette seg fast; utover ser gangartene interessant ut på føttene. Samtidig la jeg en bestilling på sko og var også fornøyd. Jeg har hatt på det i mer enn en måned - det er ingen klager på kvalitet. Tusen takk, jeg kommer garantert tilbake til butikken din - et godt utvalg av spesifikke produkter for nybegynnere og erfarne ryttere :)

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.