Mellomsesong SALG
Christ
Christ

Christ

Christ er en tysk, familieeid virksomhet med verdensomspennende distribusjon. De har produsert lær- og saueskinnsprodukter av høy kvalitet i over 50 år, og siden begynnelsen av 90-tallet har de også levert et produktsortiment av medisinske saueskinn. Deres eget garveri er et av de mest moderne i verden, og det har mottatt flere priser fra miljøorganisasjoner for sine miljøvennlige produksjonsmetoder og sine eksemplariske arbeidsforhold.
92 artikler
Kjøp Christ Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Christ – Werner Christ Horse

Christ har nå blitt Werner Christ Horse. Med dette ønsker selskapet å reposisjonere seg i den globaliserte verden og samtidig minnes grunnleggeren av selskapet. Siden begynnelsen av 1950-tallet har denne tradisjonelle familiebedriften vært kjent for sin bærekraftige produksjon av saueskinnsprodukter av høy kvalitet. Takket være flere tiår med erfaring og ekspertise innen medisinsk soling, oppfyller Werner Christ Horse de høyeste kvalitetsstandarder. Bærekraft er det ledende prinsippet som går gjennom hele produksjonsprosessen. Selskapet er ekstremt miljøbevisst og viser dette gjennom å ha sin egen eukalyptuskog og et renseanlegg til CO2-nøytrale flisforbrenningsanlegg for energiproduksjon. I tillegg til fokus på bærekraftig produksjon, spiller produktenes holdbarhet også en stor rolle. Werner Christ produserer komfortable produkter til både hest og rytter, med den største omsorg og oppmerksomhet på detaljer. 

Saueskinn fra Werner Christ Horse

Saueskinnene som brukes til Christ-produktene kommer fra Chile, Argentina og Australia. Dyrene holdes utelukkende utendørs på de respektive stedene, noe som resulterer i den tette, behagelige pelsen som er karakteristisk for Christ sine saueskinnsprodukter. Takket være de høyeste kvalitetsstandardene ved valg av råskinn og de individuelle produksjonstrinnene, lykkes Werner Christ med å produsere saueskinn av høy kvalitet til hestesport. Den svake gule fargen på produktene skyldes medisinsk soling ved hjelp av det økologisk ufarlige solingsmiddelet "Relugan". Denne solingsmetoden gjør saueskinnet hudvennlig og veldig lett å vaske. Selv etter flere vask beholdes alle egenskapene til saueskinnet. Ekte saueskinn har en antibakteriell, fuktbalanserende, temperaturregulerende, pustende, sirkulasjonsforbedrende og selvrensende effekt. Takket være den spesielle solingsprosessen til Christ, er saueskinnene også luktnøytrale.

Rett vedlikehold av dine Werner Christ saueskinnsprodukter

Christ saueskinnsprodukter kan enkelt vaskes i vaskemaskinen (30°C ullprogram). Det er best å bruke Werner Christ C7 vaskemiddel til saueskinn, som er veldig økonomisk og miljøvennlig. En vanlig tøymykner bidrar til å bibeholde skinnets elastisitet. Etterpå kan du tørke saueskinnet i tørketrommelen opptil 40°C for å holde det mykt og elastisk. Selvfølgelig kan du også lufttørke saueskinnet ditt, men unngå direkte sollys og nærliggende varmekilder. For å gjøre saueskinnet ekstra behagelig igjen, kan du børste det med en saueskinnbørste etter vask og tørk.

Fra saueskinnspad til saueskinnsaler

Werner Christ produserer hovedsakelig produkter til hester, men de kommer også nå med et lite utvalg til hunder og ryttere. Takket være de gunstige, naturlige egenskapene til ekte saueskinn, gir de utmerket komfort til våre elskede firbeinte venner. Blant de mest populære og mest kjente produktene fra selskapet er sannsynligvis barbaksalene og padene i saueskinn. Men serien inkluderer også ulike beskyttelsesprodukter som gir trykkavlastning og forhindrer at utstyret gnager. Også populær er saueskinnsgjorder fra Christ.

Christ barbaksal i saueskinn

Christ barbaksaler i saueskinn kalles også barbakpad eller puter. Takket være saueskinnet på undersiden kan de plasseres direkte på hestens rygg uten sjabrak. De antibakterielle, støtdempende og fukttransporterende egenskapene til saueskinnets underside gjør at den faktisk er perfekt for direkte kontakt med hesten. Hvis du fortsatt vil bruke en sjabrak, finnes det sjabraker som passer spesielt til barbaksalene. Den integrerte front- og bakdelen på Christ Iberica Plus eller Cloud Special gir rytteren betydelig mer støtte enn det man får i en vanlig barbakpute, slik som Christ Basic saueskinnspute. Andre modeller, for eksempel Christ Premium Plus, har støttende paneler foran, noe som også bidrar til å gi deg et mer stabilt sete.

Christ halvpader i saueskinn

Halvpader i saueskinn fra Christ er også veldig populære. Her er også undersiden laget av ekte saueskinn slik at den kan brukes direkte på hestens rygg. Halvpadene fra Christ er ikke bare populære på grunn av det karakteristiske saueskinnet, men også fordi de korrigerer og demper selv små trykkpunkter fra salen (NB: en pad kan ikke gjøre en dårlig tilpasset sal bra).

Tilbehør fra Christ laget av saueskinn

Mange hester kan ha sensitive områder, særlig i røyteperiodene. Gjordområdet er særlig utsatt for gnag. Med gjordbeskyttere i saueskinn fra Christ vil gjorden bli mykt polstret, og hesten din vil bli beskyttet mot friksjon. De formede gjordene og moonshape-gjordene med saueskinn fra Christ kommer med plass til albuene, noe som gir hesten ekstra bevegelsesfrihet. Videre tilbehør fra Christ inkluderer forskjellige beskyttere i saueskinn, både til hodelag, grimer og fortøy.