Horze Black Friday - Spar opp til 70%
HORZE-BFWE10*
null
Christ

Christ

Christ er en familieeid bedrift med verdensomspennende distribusjon. De har laget høykvalitets lær- og saueskinnsprodukter i over 50 år, og har siden begynnelsen av 90-tallet også utviklet en serie med medisinske saueskinnsprodukter. Deres garveri er et av de mest moderne i verden, og har fått flere priser av miljøorganisasjoner verden over for deres miljøvennlige produksjonsmetoder og utmerkede arbeidsforhold.
93 artikler
Kjøp Christ Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter ett par dagers leveringstid.

Den familieeide bedriften Christ Lammfelle ble grunnlagt i Gondershausen i Tyskland i 1954, og startet med dame- og herrebekledning i lær og lammeull. I løpet av de siste 60 årene har Christ Lammfelles produkter og butikken vokst, og omfatter nå fabrikker i Tyskland, Uruguay og Filipinene. De tysk-produserte Christ Lammfelle-produktene er laget av medisinsk kvalitetsull, og er designet til å klare seg gjennom utfordrende feltrittsløyper samtidig som de bevarer fasongen og mykheten. Den rene saueullens kvaliteter gir et pustende og nyttig underlag til salen, som et godt alternativ til syntetiske materialer. Disse sjabrakene er lette å stelle, og kan vaskes i maskin. Ren ull vil aldri bli bleket, og tåler gjentatt vask og bruk. Christ Lammfelle eier et garveri som behandler deres lammeull-produkter i rå tilstand, for å behandle og beskytte. Ved oppstarten på slutten av 1990-tallet ble garveriet tildelt en rekke sertifiseringer og anerkjennelser fra miljøgrupper, for å beskytte miljøet og levere trygge og sunne produkter. Produktene fra Christ Lammfelle vil holde i årevis, og fremstå og føles like god som ny selv etter hundrevis av vask.

Christ Lammfelle saueskinnsprodukter består også av nesebeskyttere som hindrer utstyret fra å gnisse og gnage. Beskyttelse på hodelaget med ekte, naturlig og mykt saueskinn mot hestens mule og nakke er en smart måte å sørge for at hesten har det behagelig og kan nyte et veltilpasset hodelag. De avrundede kantene på padene og dressursjabrakene er laget av det samme myke, rene saueskinnet som andre sjabraker i kolleksjonen. Beskyttere til ditt favoritthodelags nakkestykke er polstret med luksuriøst saueskinn, og kan beskytte hestens sensitive nakke. En kurvet gjord med saueskinnsfôr er et perfekt alternativ for å hindre et tradisjonell gjord fra å gnage. Prøv et mykt saueskinnsfôr til å dekke til en klassisk lærgjord, på den måten kan en av gjordene du allerede har få samme beskyttelse som en Christ Lammfelle saueskinnsgjord. Christ Lammfelles barebackpad er nesten utelukkende laget av myk lammeull, for å gjøre bareback-ridning mer behagelig og varmt. Hesten din kan nyte å bli ridd uten sal, og ryggen holder seg varm og beskyttet med denne flotte saueskinnspaden. En stellehanske dekket av ull er det ultimate redskap å ha i stellekassen, den gjør det lett å polere hestens pels på en måte som gjør at de naturlige oljene bevares.

Så snart du prøver et Christ Lammfelle-produkt kommer til å forstå hvorfor disse padene har vært tyske rytteres førstevalg i årevis. Det naturlige saueskinnet fungerer som et pustende, beskyttende lag, og gir myk polstring uten å fylle slik tunge, syntetiske materialer gjør. Saueskinnets kvalitet kommer ikke til å fremkalle allergier eller forstyrre den naturlige balansen i hestepelsens essensielle oljer. Den myke ullen vil skape en beskyttende barriere mellom hestens kropp og utstyret, og sikre at hudog pels er polstret for optimal sunnhet og komfort.

I tillegg til deres utvidede Horsedream-kolleksjon med hesteutstyr, har Christ Lammfelle også produkter til hunder (Dogsdream). Christ Lammfelle-produkter er det naturlige valg til å matche dine yndlingsprodukter av lær, og gi det mest behagelige og pålitelige utstyret som hesten din kan bruke.