Spar 200 kr på alle bestillinger over 1000 kr! Bruk koden: HZXMAS Spar nå

×

Christ

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brogini
Bucas
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Eskadron
Excellent
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Helite
Hilton Herbs
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Loveson
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Samshield
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siulpower
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
TRM
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Filtrer etter:
  • Filtersøk
  • Kategori
  • Farge
  • Størrelse
  • Pris
Sorter etter:

Christ er en familieeid bedrift med verdensomspennende distribusjon. De har laget høykvalitets lær- og saueskinnsprodukter i over 50 år, og har siden begynnelsen av 90-tallet også utviklet en serie med medisinske saueskinnsprodukter. Deres garveri er et av de mest moderne i verden, og har fått flere priser av miljøorganisasjoner verden over for deres miljøvennlige produksjonsmetoder og utmerkede arbeidsforhold.

113 artikler

Den familieeide bedriften Christ Lammfelle ble grunnlagt i Gondershausen i Tyskland i 1954, og startet med dame- og herrebekledning i lær og lammeull. I løpet av de siste 60 årene har Christ Lammfelles produkter og butikken vokst, og omfatter nå fabrikker i Tyskland, Uruguay og Filipinene. De tysk-produserte Christ Lammfelle-produktene er laget av medisinsk kvalitetsull, og er designet til å klare seg gjennom utfordrende feltrittsløyper samtidig som de bevarer fasongen og mykheten. Den rene saueullens kvaliteter gir et pustende og nyttig underlag til salen, som et godt alternativ til syntetiske materialer. Disse sjabrakene er lette å stelle, og kan vaskes i maskin. Ren ull vil aldri bli bleket, og tåler gjentatt vask og bruk. Christ Lammfelle eier et garveri som behandler deres lammeull-produkter i rå tilstand, for å behandle og beskytte. Ved oppstarten på slutten av 1990-tallet ble garveriet tildelt en rekke sertifiseringer og anerkjennelser fra miljøgrupper, for å beskytte miljøet og levere trygge og sunne produkter. Produktene fra Christ Lammfelle vil holde i årevis, og fremstå og føles like god som ny selv etter hundrevis av vask.

Christ Lammfelle saueskinnsprodukter består også av nesebeskyttere som hindrer utstyret fra å gnisse og gnage. Beskyttelse på hodelaget med ekte, naturlig og mykt saueskinn mot hestens mule og nakke er en smart måte å sørge for at hesten har det behagelig og kan nyte et veltilpasset hodelag. De avrundede kantene på padene og dressursjabrakene er laget av det samme myke, rene saueskinnet som andre sjabraker i kolleksjonen. Beskyttere til ditt favoritthodelags nakkestykke er polstret med luksuriøst saueskinn, og kan beskytte hestens sensitive nakke. En kurvet gjord med saueskinnsfôr er et perfekt alternativ for å hindre et tradisjonell gjord fra å gnage. Prøv et mykt saueskinnsfôr til å dekke til en klassisk lærgjord, på den måten kan en av gjordene du allerede har få samme beskyttelse som en Christ Lammfelle saueskinnsgjord. Christ Lammfelles barebackpad er nesten utelukkende laget av myk lammeull, for å gjøre bareback-ridning mer behagelig og varmt. Hesten din kan nyte å bli ridd uten sal, og ryggen holder seg varm og beskyttet med denne flotte saueskinnspaden. En stellehanske dekket av ull er det ultimate redskap å ha i stellekassen, den gjør det lett å polere hestens pels på en måte som gjør at de naturlige oljene bevares.

Så snart du prøver et Christ Lammfelle-produkt kommer til å forstå hvorfor disse padene har vært tyske rytteres førstevalg i årevis. Det naturlige saueskinnet fungerer som et pustende, beskyttende lag, og gir myk polstring uten å fylle slik tunge, syntetiske materialer gjør. Saueskinnets kvalitet kommer ikke til å fremkalle allergier eller forstyrre den naturlige balansen i hestepelsens essensielle oljer. Den myke ullen vil skape en beskyttende barriere mellom hestens kropp og utstyret, og sikre at hudog pels er polstret for optimal sunnhet og komfort.

I tillegg til deres utvidede Horsedream-kolleksjon med hesteutstyr, har Christ Lammfelle også produkter til hunder (Dogsdream). Christ Lammfelle-produkter er det naturlige valg til å matche dine yndlingsprodukter av lær, og gi det mest behagelige og pålitelige utstyret som hesten din kan bruke.

Les mer