Nye produkter og bestselgere
Dekken

Dekken

Hestedekken beskytter hesten mot blant annet kulde, regn, sol eller insekter. Klær gjør at hesten holder humøret oppe i all slags vær.
670 artikler

Kjøp Dekken på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Dekken beskytter og øker komforten i dårlig vær, i sol og når det er mye insekter.

Kle hesten din for årstiden med kvalitetsdekken fra Horze. Utedekken er perfekte når det blåser, regner, er kaldt og snør, og man kan veksle mellom tynne og tykke dekken etter hvordan været er. Et tynt, vanntett dekken er ideelt når det regner om våren. Et tykkere vinterdekken med høy nakke eller hals passer bedre i snøstorm. Dekken i netting eller UV-beskyttende stoff beskytter hesten mot sol og insekter, slik at den kan beite i fred. Hold pelsen blank og flott med et dekken med UV-beskyttelse i den sterke sommersolen. Insektsdekken er perfekt til å holde irriterende, bitende insekter borte fra hesten, slik at den får gå i fred på beite.

Øk hestens komfort i stallen med et mykt og slitesterkt stalldekken, eller et elegant stevnedekken.

Når hesten din står i stallen, vil et mykt, vattert dekken være et godt valg for å holde den varm. Tykkere, vatterte dekken med valgfri hals eller høy nakke passer godt på kalde vinternetter, mens et tynnere stalldekken gir et ekstra lag varme og beskytter mot trekk. Svettedekken og stevnedekken er varme og fukttransporterende, noe som er praktisk etter trening og bør finnes i ethvert salrom. Velg et lett transportdekken når hesten skal ut og reise, slik at hesten din kan ankomme stevneplassen med stil. Ridedekken er et fornuftig valg når du vil beskytte hestens bakpart på kalde rideturer om vinteren. Uansett hva du trenger, har Horze det i sitt store utvalg av hestedekken.