Dressurpisker

Dressurpisker

Pisk er en effektiv hjelper når den brukes korrekt, og den fås i mange varianter. Dressurpiskene er laget av kvalitetsmaterialer, er balanserte og lette.
22 artikler

Kjøp Dressurpisker på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Dressurpisker er et nyttig hjelpemiddel for dressurryttere, og brukes til bakkearbeid og trening i alle disipliner.

Den lette og balanserte følelsen av de velproduserte piskene fra Horze gir et perfekt hjelpemiddel til sjenkelen, den øker responsen og frembydningen. Dressurpisker kommer i tradisjonell, konservativ svart farge til stevner, eller i mer fargerike varianter til trening. Velg en pisk i artige, sterke farger med rhinestonse for å piffe opp din neste ridetime.

Dressurpisker fra Horze er kjekt å ha i ethvert salrom.

Ha en rekke pisker tilgjengelig for trening, og velg din favoritt på stevner. Den lette følelsen i disse piskene kommer av at de er laget av glassfiber eller karbon. En perfekt balansert pisk hjelper deg til å yte ditt beste, og du slipper å få smerter og kramper i hendene fordi du må holde tøylene og pisken samtidig. Skaftet på Horze sine dressurpisker har komfortabelt design, og sklir ikke ut av hånden når du rir. Knotten på toppen på mange av piskene holder pisken på plass, og hindrer dem fra å skli gjennom hånden. Sidde piskene kommer i ulike lengder, tilpasset dine behov. Velg den som er riktig for deg. Bare husk å ha en som er under 120 cm. på stevne.