FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze Ashton dressurpisk

Produkt-ID: 42103

kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Beste fraktpris
På grunn av størrelsen på dette produktet er det et fast fraktgebyr. Gratisk frakt eller kampanjer for gratisk frakt gjelder ikke.
Horze Ashton dressurpisk
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Ashton dressurpisk
kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Ashton dressurpisk
Beskrivelse

Beskrivelse

Dressurpisk med supermykt og komfortabelt gelhåndtak.

Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Beste pisk
0 Likes

Jeg har bare hatt det i mindre enn en måned, og jeg er allerede veldig glad for det. Mega behagelig å holde, og den veier ikke så veldig, noe som er veldig fint, da jeg sykler dressur til hverdags ganske ofte, hvor det er veldig fint at det er veldig lett.

Størrelse: Normal
Pisken
1 Likes

Jeg kjøpte en pisk for en liten snus. Jeg ville virkelig rødt med en gelpenn. Bourgognen kom. Men kvaliteten er veldig god.

Størrelse: Normal
Fantastisk å ri flere hester om dagen!
0 Likes

Denne pisken er så behagelig å bruke og veldig holdbar! Jeg sykler flere hester om dagen, 6 dager i uken, og det squishy gelhåndtaket gjør virkelig en forskjell i hånden din. Jeg blir alltid skuffet når jeg periodevis må bruke en annen pisk. Skaftet er fleksibelt og gir deg en fin følelse. Jeg har brukt det hver dag de siste 10 månedene. Det har virkelig holdt opp til mye bruk. Jeg kjøper to til, fordi jeg elsker det så mye.

Størrelse: Normal
Fantastisk pisk!
0 Likes

Jeg kjøpte denne fordi den var fin og squishy samt en dressurpisk til en overkommelig pris. Håndtaket er flott og akselen er fin og fleksibel. Planlegger å ta den til en forestilling, det er hyggelig nok. Flott produkt!

Størrelse: Normal
Fantastisk
0 Likes

En fantastisk og slitesterk pisk. Har brukt denne pisken så og si hver dag i tre år og den er fortsatt like fin! Godt grep og rimelig pris gjør den perfekt:)

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.