Spar 18% på et valgfritt produkt! *
Bruk koden: HZWEEKEND
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Dressursjabraker

Sjabraker til dressur er klassiske og avanserte. Dressursjabraker er spesialdesignet til bruk på dressursaler, de har en fasong som passer perfekt.

Filtrer
Filtrer
Slett alle
Sortering
Merker
Farge
Størrelse
Størrelse Slett alle
Pris
Pris
Dine filtre:
130 artikler

Sjabraker for den seriøse dressurrytter kommer i utallige varianter.

Sjabraker til dressur er spesialdesignet til å passe under en tradisjonell dressursal, og har en klassisk, firkantet fasong som skaper et godt inntrykk. Dressursjabraker har et unikt design som gjør at den passer til dressursaler, fasongen gjør at den passer perfekt. De fleste sjabrakene er romslige over manken, noe som gjør at den passer godt til salen, bevarer fasongen og gir god støtte.

Dressursjabraker gir et elegant tilskudd til hestens garderobe.

Velg blant dressursjabraker med flott kanter som gir en profesjonell stil. Noen har kanter av satengbånd, fletter eller i andre farger. Det finnes fargekombinasjoner som passer enhver rytter. Dressursjabraker er vattert med ekstra polstring, og de transporterer fukt slik at hesten holder seg sval og komfortabel. Borrelåsfester og stropp rundt gjorden hindrer dem fra å skli under salen. Horze har et godt utvalg av sjabraker både til konkurranse, trening og hverdags.