Nye produkter og bestselgere
Dressursjabraker

Dressursjabraker

Sjabraker til dressur er klassiske og avanserte. Dressursjabraker er spesialdesignet til bruk på dressursaler, de har en fasong som passer perfekt.
155 artikler

Kjøp Dressursjabraker på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Sjabraker for den seriøse dressurrytter kommer i utallige varianter.

Sjabraker til dressur er spesialdesignet til å passe under en tradisjonell dressursal, og har en klassisk, firkantet fasong som skaper et godt inntrykk. Dressursjabraker har et unikt design som gjør at den passer til dressursaler, fasongen gjør at den passer perfekt. De fleste sjabrakene er romslige over manken, noe som gjør at den passer godt til salen, bevarer fasongen og gir god støtte.

Dressursjabraker gir et elegant tilskudd til hestens garderobe.

Velg blant dressursjabraker med flott kanter som gir en profesjonell stil. Noen har kanter av satengbånd, fletter eller i andre farger. Det finnes fargekombinasjoner som passer enhver rytter. Dressursjabraker er vattert med ekstra polstring, og de transporterer fukt slik at hesten holder seg sval og komfortabel. Borrelåsfester og stropp rundt gjorden hindrer dem fra å skli under salen. Horze har et godt utvalg av sjabraker både til konkurranse, trening og hverdags.