Mellomsesong SALG
Eskadron
Eskadron

Eskadron

I over tre tiår har navnet Eskadron stått for kvalitet, pålitelighet og innovasjon, og merket har etablert seg som en kompetent leverandør til internasjonal hestesport. Hovedfokuset i sortimentet ligger på sikkerhet, prestasjon og hestens velvære. Enten om det dreier seg om turridning, trening eller stevner, jobber Eskadron for å gi kunden produkter med optimal pålitelighet og slitestyrke. I tillegg legges det til innovative ideer og et tiltalende design.
268 artikler
Kjøp Eskadron Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Eskadron – et av verdens mest populære merker innen hestesport

Eskadron er et av de største merkene innen hestesport. I likhet med søsterselskapet Pikeur har merket vært en del av Bugatti Holding Brinkmann Group siden 1990, og har stått for høyeste kvalitet og motebevissthet i ridesporten siden det ble grunnlagt i 1977. Merket posisjonerer seg bevisst både innen profesjonell ridesport og hos fritidsryttere, og her får du verdi for pengene, samt et godt forhold mellom pris og ytelse.

Kolleksjonen fra Eskadron gjennom hele året

Kolleksjonene til Eskadron lanseres to ganger i året: Eskadron vår/sommerkolleksjon om våren og høst/vinterkolleksjonen om høsten. Disse inkluderer de kjente merkene som Classic Sports, New Generation, Eskadron Heritage, Basics, Platinum og Equestrian Fanatic. En av de nyeste ideene er #ridesleepeatrepeat.
Eskadron er ikke bare en garanti for kvalitet, men bekrefter også din sans for mote og estetikk, både på og av hesteryggen.

Eskadron står for stil

Hesteutstyr fra Eskadron får enhver rytters hjerte til å banke raskere, og tilbyr et omfattende utvalg der du kan kle opp både deg selv og hesten helt fra topp til tå eller hov.

Fra jodhpurs til rideskjorter og ridejakker for deg, til belegg, grimer og leietau, dekken og bandasjer til hesten din. Selvsagt finner du også merkets mest kjente vare: sjabraker. Eskadron har det riktige produktet for å dekke alle behov.

I tillegg til høy kvalitet scorer merket også høyt på estetikk, da de setter liv til produktene med farger, samt at de gjenoppfinner seg selv igjen og igjen. For eksempel, i ridesleepeatrepeat-kolleksjonen ble hashtaggen overført til den virkelige verden, og en pen, fargerik kolleksjon ble født. Sjabraker fra Eskadron er ikke bare ekstremt populære på grunn av sitt flotte utseende, de kommer også med flotte funksjoner. De er blant annet pustende, sklisikre og støtdempende. Eskadron kombinerer skjønnhet og funksjon og er et merke for alle som verdsetter både kvalitet og utseende.

Merket Eskadron kommer med flere ulike kolleksjoner hvert år. Vår/sommer-kolleksjonen kommer på våren, og høst/vinter-kolleksjonen kommer på vinteren. I tillegg kommer det flere ulike kolleksjoner på jevnlige intervaller. Dette er blant annet inkludert Classic Sports, New Generation, Heritage, Nici, Basics, Platinum og Equestrian Fanatics.