Mellomsesong SALG
Finntack
Finntack

Finntack

Finntack er kjent for å levere kvalitetsprodukter til hesteelskere over hele verden. Merket er spesielt kjent i Skandinavia, ettersom det i 1982 ble opprettet av Mr. Gunnar, en hardtarbeidende nordmann bosatt i Finland.
317 artikler
Kjøp Finntack Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Aldri gi opp!

Finntack så dagens lys da Mr. Gunnar jobbet for en stor aktør i travbransjen som solgte hestesko. Han ble inspirert til å starte opp sin egen virksomhet hvor han produserte og eksporterte løpsutstyr til Norge. Det var mange lange, harde og kalde vinterkvelder, og det var her Finntacks motto oppstod: «Aldri gi opp!». Dette har i 40 år vært ryggraden til merkevaren, som etter hvert har blitt en global markedsleder.

Starten på Horze

Finntack er også grunnleggeren til merket Horze. Mr. Gunnar så mulighetene på det nye markedet som blomstret opp på internett, og i 2003 lanseres ridemerket Horze med sin egen nettbutikk. Finntack var dermed en av de første innen hestebransjen med denne nye formen for handel. Horze ble etter hvert kjøpt opp av en tysk investor, noe som har gjort mulighetene for Finntack til å ta både ride- og veddeløpskonsepter til nye høyder. Dette gjør at de fortsatt er en av de ledende leverandørene på markedet.

Ambassadører

Finntack har et tett samarbeid med flere anerkjente ambassadører som benytter seg av deres produkter. Bjørn Goop, Team Bullern og Pekka Korppi er noen av de som er kjente for sin suksess innen travsporten. I tillegg har merket et helt team av unge, kommende kusker og trenere knyttet til seg.

Vi hos Horze er stolte over å kunne holde på våre røtter og tilby dette sterke merket i vår nettbutikk.