Spar opptil 50% på mange produkter
Fluebeskyttelse til hest

Fluebeskyttelse til hest

Fluemasker holder irriterende insekter unna hestens hode. Insektsdekken til hester er laget for å gjøre hesten komfortabel og holde insektene unna på beite og i stallen.
222 artikler

Kjøp Fluebeskyttelse til hest på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Insektsmasker til hester gir den beste beskyttelsen mot sommerens verste plager.

Bruk en maske på hesten når den skal på beite om sommeren, slik at den kan få gresse i fred. Insektsmasker er laget av netting rundt hodet, slik at hesten kan se uten å bli forstyrret av solen. Den gir også beskyttelse mot fluer og andre insekter som irriterer hesten på beite, og holder potensielle infeksjoner unna. Noen insektsmasker dekker ørene, mens andre bare har hull hvor ørene stikker ut. Man kan også bruke en fluejager, en rad med frynser i hestens panne som forlenger den naturlige panneluggen og gir ekstra beskyttelse.

Insektsdekken til hester er laget for at de skal være komfortable og fri for insekter på beite eller i stallen.

Et insektsdekken gir den ultimate beskyttelse om sommeren, den beskytter både mot bitende insekter og UV-stråler. Gjør beitetiden for hesten fredelig og fri for insekter med et dekken som dekker både hode og hals. Om hesten ikke trenger full beskyttelse, kan du prøve et enklere dekken som holder insektene borte fra ryggen. Eksemdekken dekker det meste av kroppen, også det sensitive området rundt magen. Vinn krigen mot insektene med beskyttelsesutstyr fra Horze.