Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze insektshette

Produkt-ID: 22826

kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze insektshette
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskytt hestens ansikt mot insekter med denne nettingmasken.


Beskytt hesten mot partikler, støv og plagsomme insekter med denne solide insektsmasken. Denne masken er laget av pustende netting, og har myke kanter som på en komfortabel måte beskytter hesten din. Ørene er fri, masken dekker de sensitive øynene. Festes enkelt med borrelås, denne masken er laget for å sitte godt og holde insektene unna.


Egenskaper:


  • Nettingstrukturen påvirker ikke synet
  • Beskytter hestens øyer mot insekter, støv og partikler
  • Tåler daglig bruk
  • Kantene er polstret for å unngå kløe og gnag, og den har god passform
  • Dekker ikke ørene
  • Har UV-beskyttelse
  • Enkel-å-feste borrelås

Vaskeanvisning:


Vaskes i maskin på lav temperatur, svak sentrifugering Legg masken i en gammel nylonstrømpe for å beskytte den under vask.


Gjennomsnittlig vurdering
3.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Maske fra fluer
3 Likes

Dette er en mega-praktisk ting. Stram, slitesterk, slitt med ett trykk, holder godt på hodet. Myk kanting forårsaker ikke ubehag. Jeg bestilte to til rettssak, jeg angret på at det ikke var nok. Jeg ville ta på meg all husdyrene.

Bra for prisen
2 Likes

Dette er en veldig fin fluemaske for prisen er god og røyker ikke engang men litt stiv i nettet

Perfekt for travhesten min
1 Likes

Jeg har en stor travhest og denne masken sitter perfekt på henne, uten å stramme et sted eller gjespe et annet. Materialet er stivt og solid, og kommer bort fra øynene. Ok, den plysj i ørene jobber med en veldig liten mengde løsning ved syingen der endene på plysj overlapper hverandre etter 6 ukers uavbrutt bruk, men den kan raskt lappes og fortsatt festes til selve hoveddelen. Det er ingen bevis for øyeirritasjon eller slitasje og hun har ikke klart å få den av eller dra den av midlertidig.

0 Likes

Denne hetten er forresten et bra produkt, men feilene gikk i det minste i den åpne hetten og fikk øynene våre til å lekke, ellers var hetten god. Panseret tålte også godt å bruke det er også billig. Hetten var også lett å sette på hestens hode.

liten
0 Likes

Hesten min kan alltid være full, men borrelåsstroppen under var så kort at den knapt kunne passe rundt. De kunne ha gjort bandet 5 cm lengre. Ingen gjørme på bakkanten, ikke synlig på bildet når grimmeren sitter der. Synd for god og uvanlig farge,

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.