Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Horze slitesterk fluehette med ører

Produkt-ID: 22831

kr 179,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze slitesterk fluehette med ører
Beskrivelse

Beskrivelse

Løsningen for å holde insekter borte.Horze fluehette er en ekstra komfortabel fluehette med fleecebinding rundt kanten som gir hesten følelsen av noe mykt, behagelig mot pelsen. Fleecebindingen som går over nesepartiet og bak ørene tiltrekker seg ikke høy og strå som annen type fleece ofte gjør. Den er svært slitesterk og dekker mer av hestens hode enn andre fluehetter, og overgår derfor andre merker. Borrelås under kjeven gir et sikkert feste. Hele kanten, også under fleecebindingene, er i elastisk nylon så man unngår ubehagelige overganger.


Egenskaper:


  • Eksepsjonell solid
  • To borrelåser
  • Stoffet er mykere der det er søvgrått mens det hvite nettingstoffet er stivere
  • Kantene er i elastisk nylon uten overganger
  • Festes under haken med borrelås for en sikker passform Åpning i pannen der manen kan komme gjennom

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.Maskinvaskes separat på 30°.Må ikke renses, strykes, blekes eller puttes i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

2 Likes

Bruk bare denne masken til eksemet mitt som klør seg i hodet. Den varer langt lenger enn noen av de andre jeg har hatt, og har fordelen at den ikke har noen Schopfdurchlass. I tillegg sitter hun perfekt og er godt polstret!

Flymaske med god dekning
1 Likes

Jeg har Cob-størrelsen som passer til min 14.2 hånden arabisk, siden hun har et lite hode og ører. Den er tett, men ikke tett. Det er polstret ikke-fleece skumbinding ved poll og nesebånd, som ikke vil plukke opp høy som uklar fleece. Denne masken dekker mer av kinnet / kjeften og pollen / toppen av nakken enn andre masker jeg har brukt. Det er to borrelåsstropper med myk stropp klemt mellom to røffe lag for å forhindre manipulering av flokkfolk. Jeg må feste den i nærheten av halssperren med bare en tomme av borrelåsen og ingen overlapping, siden denne hoppen er på den store siden av Cob-størrelse. Jeg kan sy en forlengelse for å kompensere. Stoffet er mykere på den sølvgrå og stivere på de nettinghvite delene. Selv under skumbindingen er elastisk nylon, så det er ingen hull. Sømmen virker sterk. Jeg bruker vanligvis to somre på flymasker, og området over øynene slites ut først, så må byttes ut. Hester blir vist på dagtid. Jeg må oppdatere om holdbarhet senere, men den ser godt ut. Etikett: produsert i Kina, vask separat ved 30 grader. 100% polyester, ikke tørrrens, ingen jern, ingen blekemiddel, ingen tørketrommel. Jeg liker det mye!

Bra
1 Likes

Ganske slitesterk og god maske, med god polstring over nese. Litt stiv i nettingen, men er bra for at masken ikke faller i øynene på hesten men holder litt avstand.

0 Likes

Nå er det kult for henne å være i beite også, pluss at hun kan bruke det uten å løpe!

Great!
0 Likes

En flott maske som ikke skader, måren min som aldri har hatt støtten veldig bra og vokter H24!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.