FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Kavalkade fluemaske uten ører

Produkt-ID: 308080

kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Kavalkade fluemaske uten ører
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Kavalkade fluemaske uten ører
kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Kavalkade fluemaske uten ører
kr 199,00
Pharma ItchSlayer, 500ml
kr 159,00
Kavalkade fluemaske uten ører
Beskrivelse

Beskrivelse

Fluemaske uten ører laget av finmasket, solid stoff. Med borrelås, justerbar. Elastisk feste med lukking laget av kunstig ull, sitter derfor stramt på hodet.


Teknisk beskrivelse:


Laget av finmasket, solid stoff. Uten ører.


Gjennomsnittlig vurdering
3.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig liten
0 Likes

Kjøpte en størrelse M som vanligvis passet hesten min, men hetten var så liten at jeg knapt kunne knipse den. Vil si gå opp i 2 størrelser .. Ellers enkel og grunnleggende fluehette.

God fluemaske
0 Likes

Har for min petite arabiske hoppe Gr. M kjøpte. Har nok plass i øynene, og på Ganaschen sitter hun også. Forresten, dette er den første fluemasken som min lille kan legge igjen på den - og det uten en grime. Jeg bestilte masken direkte igjen, så jeg må bytte når den andre er i vasken. Aprospos vask, tror jeg, masken kanskje ikke faktisk i vaskemaskinen, heldigvis har den overlevd uansett ;-) Polstringen begynner sakte å løse litt av seg selv (men egentlig bare litt, fungerer på ingen måte begrenset, og min Mare måtte bruke masken i ganske lang tid dag og natt på grunn av betente øyne).

Størrelse: Normal
flott maske, god pris!
0 Likes

Produktet vurderer verdien for pengene er topp! Hesten min hadde et så stort hode at jeg måtte bytte til et større - alt gikk greit og den nye masken var raskt tilbake! :-) perfekt! :-) Den eneste mangelen er bare pelsen, som raskt løses opp og fuzzles.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.