Mellomsesong SALG
Fluesprayer og insektsprayer til hest

Fluesprayer og insektsprayer til hest

Fluespray til hest gir rask og usynlig lindring mot bitende insekter. Sjekk ut vårt utvalg av sprayer og kremer og finn ut hva som passer deg og din hest best.
28 artikler

Kjøp Fluesprayer og insektsprayer til hest på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Effektiv beskyttelse mot fluer: Fluespray til hest

Fluespray til hest er en populær måte å beskytte hesten mot insekter under insektssesongen. Fluespray eller insektsspray kommer i mange ulike varianter, fra rent urtebaserte produkter som frastøter insekter gjennom sin sterke duft, til de med utvalgte urter, eller sofistikerte og nøye lagde kombinasjoner av aktive ingredienser.

Fluespray beskytter hesten i flere timer, og holder både fluer og andre insekter borte. De kan også brukes i tillegg til fluedekken, da spray kan gi ekstra beskyttelse på beina, halsen, halen og manen, da dette er områder som kan være vanskelig å beskytte med dekken.

Fluespray til hester – ekstra effekter

Den rette fluesprayen for deg og din hest er absolutt en smakssak, avhengig av hvilken duft du liker eller hvilken konsistens på spray du foretrekker. Det avhenger selvfølgelig også av tiltenkt bruk og hvor lenge fluesprayen kan og skal beskytte hesten din. I tillegg gir noen sprayer ekstra fordeler, som en lindrende eller kjølende effekt som beroliger huden. Du kan også bestille noen av dem i refill-pakke til en rimelig pris. I tillegg finnes det forskjellige utforminger på spraytuten og ulike pumper som passer deg og hestens behov.

Du finner garantert den rette fluesprayen til hesten din i vårt omfattende utvalg av fluemidler.

Toppkategorier