Mellomsesong SALG
Fôrbøtter til hest

Fôrbøtter til hest

Fôrbøtter og fôrkrybber til hest beholdere som gjør det enkelt for deg å fôre hesten din, sikre det daglige næringsinntaket og holde den sunn. Høynett og høyhekker er den mest effektive måten å fôre hesten din grovfôr, uten at det blir for mye svinn.
21 artikler

Kjøp Fôrbøtter til hest på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Funksjonen til en fôrbøtte

Fôrbøtter og krybber til hest er designet slik at hesten kan nyte måltidet sitt i en ren, trygg beholder. Å gi hesten mat i en bøtte på gulvet eller i en krybbe i stallen er to trygge, sunne måter å gi hesten sine kraftfôrmåltider på.

Festing av fôrkrybber

Horze sine fôrbøtter kan festes eller henges på veggen eller i hjørnet i boksen. Vi har også noen som kan festes på gjerdet i paddocken. Å henge en enkel bøtte på gjerdet gjør at hesten ikke spiser fra bakken og får med seg unødvendig skitt. Fôrkrybber som kan festes på gjerdet er enkle å flytte med seg og henge andre steder ved behov. Å fôre kraftfôr ute kan også gjøres i en fôrbøtte du setter på bakken. Den er kjapp og enkel å ha med å gjøre. Alle fôrbøtter er laget i et robust design som er enkle å rengjøre.

Høynett for optimalt fôropptak

Å gi hesten høy i høynett er en effektiv måte å unngå svinn på. Et høynett i hengeren gir hesten noe å gjøre, eller du kan gi det som litt ekstra tidsfordriv mellom måltidene. Å gi høy på bakken er lett og naturlig, men en høyhekk kan være et smart alternativ. De bidrar til å forhindre svinn, og de er lette å fylle. Sørg også for at hesten alltid har tilgang på friskt vann til enhver tid, for eksempel via et automatisk drikkekar.