Acavallo Gel Seat Saver Dri-Lex sprang

1.290,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar 15% EKSTRA på din bestilling
Kopier kode: SAVE15
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 05.02.2023. Ikke gyldig for merkene Mountain Horse, PS of Sweden, Karlslund & Weatherbeeta.
Farge: Svart
Svart Acavallo Gel Seat Saver Dri-Lex sprang
Brun Acavallo Gel Seat Saver Dri-Lex sprang
Størrelsestabell
Size Length Wide
one size 59 cm 44 cm
Tilbake
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Acavallo Classic Gel, 10 mm tykkelse, jump seat saver med Dri-Lex sikrer maksimal sikkerhet og komfort for rytteren takket være det revolusjonerende designet som utnytter de unike kvalitetene til den støtabsorberende Acavallo® terapeutisk gel.
På grunn av produksjonsprosessen kan det være lurt å rengjøre gelen med varmt vann før første gangs bruk og sørge for at salen er godt oljet og ikke tørr for å unngå fargeoverføring fra gel'en.
Skulle det mot formodning i et sjeldent tilfelle skje, er det tilstrekkelig å olje salen forsiktig for å fjerne eventuelle merker i en periode på to uker.
Gel'en er dekket med Dri-Lex Acavallo® på toppen, et stoff som kombinerer hydrofobe og hydrofile fibre i en komposittstruktur som er unik i bransjen.
Det innvendige laget holder seg tørt, mens det utvendige laget fungerer som et mikroreservoar for svette, hvor fuktigheten bokstavelig talt fordamper.
Dri-Lex materialer er laget for å forbedre naturens jobb.
De flytter raskt fuktighet gjennom utstyret for å holde kroppen tørr og komfortabel.
Setetrekket kommer med en elastisk stropp med borrelåsfeste som strekker seg i lengderetningen langs nedre del av salen, og hektes fast på panelene.
I de to sidedelene er setetrekket utstyrt med to stropper med grep som hektes på den indre delen av salputene, uten at det påvirker posisjonen.
Festesystemet gjør det dermed mulig å ikke endre den opprinnelige strukturen til salen, samtidig som den gir det typiske elegante designet til Acavallo-produktene.
Å bruke Acavallo Seat Saver er også den ideelle og prisbesparende løsningen for komforten til eldre saler med slitt sete.


Egenskaper:


  • Støtabsorberende
  • Stabiliserer salen
  • Letter press
  • Close contact - endrer ikke salens balansepunkt
  • Lett
  • Ikke giftig

Teknisk beskrivelse:


Tykkelse på gel: 10 mm.


Vaskeanvisning:


Kan maskinvaskes på 30°C, eller for hånd i en bøtte med vann og litt vaskemiddel.
Ikke bruk sterke vaskemidler.
Skal ikke tørketromles.
Skal ikke utsettes for direkte varme eller sterk sol.
La den tørke naturlig.


Produkt-ID: 326630

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: