Spar opp til 15% på alt fra Horze & B Vertigo ridebukser og ridetights!
Spar nå

Gjorder

Dressurgjorder er spesielt utformet til bruk på dressursaler med lange stropper. Disse gjordene er komfortable under rytterens bein.

Dine filtre:
159 artikler

Dressurgjorder fra Horze er solide og elegante.

Dressurgjorder er kortere enn tradisjonelle gjorder, ettersom den er utformet til å passe til de lange stroppene på dressursalen. Disse gjordene gir mindre forstyrrelse til rytterens bein. Kvaliteten og komforten gjør at hesten kan yte sitt beste. Dressurgjorden kan være enten rett eller fasongskåret, alt etter behov og hva man liker best. Velg mellom syntetiske materialer eller lær av høy kvalitet. Den solide gjorden har rustfrie spenner i begge ender, og noen er også elastiske for at man enklere skal kunne justere og stramme gjorden.

Dressurgjorder brukes kun på dressursaler med lange gjordstropper.

Horze dressurgjorder er laget for å bruke på dressursaler med lange gjordstropper, som gjør at rytteren unngår klumper på innsiden av beina og dermed en tettere kontakt med hesten. Svart er den vanligste fargen, som passer godt med stilen til den tradisjonelle dressursalen. Noen Horze dressurgjorder har avtakbart fôr, mens andre har en ring hvor man for eksempel kan feste hjelpetøyler.