Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Christ Dressurgjord med konturform

Produkt-ID: 14617

kr 1.190,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Christ Dressurgjord med konturform
Beskrivelse

Beskrivelse

Den konturformede dressurgjorden et besatt med ekte saueskinn. Takket være den buede formen, oppnår man god bevegelsesfrihet for hestens albuer, slik at man unngår skader på huden. Skinnkanten er brettet over på framsiden og beskytter utsatte steder mot trykk og gnagesår. Spennene og D-ringene er i rustfritt stål. Ullhøyden er på ca. 30mm. Kan vaskes i maskin med spesielt vaskemiddel for sauefell. Tåler også tromling. Vi anbefaler vårt vaskemiddel "C7". Vennligst respekter våre vaskeanvisninger.


Teknisk beskrivelse:


Dressurgjord med konturform.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Super flott gjort
1 Likes

Jeg har slitt den første opp, så dette er den andre jeg nettopp har kjøpt. Islendingen min blir sår hvis jeg ikke bruker denne. Elsker det ❤️

Super dressurgjord!
1 Likes

God passform, god kvalitet og holder seg fin selv etter flere vask. God, tykk ull. Eneste jeg savner er strikk. Kan absolutt anbefales!

God kvalitet, men ganske høy pris
1 Likes

Jeg har flere produkter fra Kristus laget av lammeskinn, så jeg vet kvaliteten. Andre tilbydere har også vakre lammeskinnsaker, men kan ikke helt følge med kvaliteten. Jeg kjøpte dette beltet som et andre belte, fordi ikke-navnet beltet til et postordrefirma har svake punkter etter nesten 2 år med intensiv bruk. Så langt kan jeg ikke si noe negativt om hans "etterfølger", Kristi stropp. Bortsett fra at de to er priset til 30 euro. Om det er verdien vises. Uansett er lammeskinnet mye tettere og luftigere for den kristne, noe som er et pluss.

Svart saueskinn
0 Likes

Beltet er komfortabelt og funksjonelt. Jeg ble skuffet da jeg kom hjem med svart sauehår, det ble ikke nevnt noe sted, og bildet er lyst. Så husk å finne ut av det før du bestiller.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.