« Tilbake / Hest / Saler, gjorder og stigbøyler / Gjorder

Horze Cairo Infra-Red gjordbeskytter

RRP: -10% rabatt
429,00 kr
RRP: 479,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ EKSTRA 18 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 8 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUMMER-SAVE
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 29.07.2024.
Farge: Anthracite Dark Grey
Anthracite Dark Grey Horze Cairo Infra-Red gjordbeskytter
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Denne gjordbeskytteren er fôret med infrarødt stoff og er laget med et pustende og hurtigtørkende materiale. Den festes til gjorden med fire brede borrelåser og gjordløkker på hver ende. Kommer i to størrelser for å passe både lange gjorder og dressurgjorder. Mykt fôret for jevn trykkfordeling. De keramiske nanopartiklene som er vevd inn i stoffet absorberer energien fra hestens kropp og frigjør en lang, infrarød stråle på 8-12μm bølgelengde tilbake til hestens kropp. Den infrarøde strålingen er i stand til å trenge dypt inn i vevet og påvirke vannmolekyler, noe som igjen fører til varmeutslipp, som får blodårene til å utvide seg. Dette øker blodsirkulasjonen og dermed også metabolismen, noe som også gjør musklene smidige.

Egenskaper:

  • Infrarødt teknisk stoff med keramiske nanopartikler. Stimulerende effekt på blodsirkulasjonen og metabolismen. Bomullstwill. Fire brede borrelåsfester for å feste den trygt til jorden. Gjordløkker på begge ender. Påsydd silikonskilt

Teknisk beskrivelse:

Bredde: 15 cm. Lengde: 40 cm eller 85 cm. 100% polyester

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes på 30°C.

Produkt-ID: 14693

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: