Spar opp til 20% på hele din bestilling! *
Bruk koden: SAVEMORE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo

Grimer

Grimer er laget i lær, tau eller nylon, alt etter dine behov. Taugrimer er fine å trene med, mens tradisjonelle lærgrimer er sikre og flotte.

Dine filtre:
180 artikler

Grimer i ulike materialer gir en rekke fordeler ved trening og håndtering.

Taugrimer er ideelle til trening, og fåes i mykt nylontau. Taugrimer er svært justerbare, perfekte til trening fra bakken og enkle å ta av og på. Knytt knutene på taugrimen ved de riktige trykkpunktene på hestens hode, og få maksimal kontroll og lydighet på en grei og sikker måte. Taugrimer til trening har blitt brukt i årevis innen western, og er nå også utbredt blant sprang-, dressur- og feltrittstrenere. Når en hest reagerer godt på signaler på bakken fra en taugrime, vil treningen fra salen bli enda mer vellykket. Det sammenhengende, flettede leietauet gjør at du slipper å kjøpe et separat leietau.

Ankom med stil på ditt neste stevne med grime fra Horze i kvalitetslær.

Lærgrimer og leietau er sterke, holdbare og elegante til stevnet eller stallen, og fåes i mykt og smidig kvalitetslær for en klassisk stil. Førsteklasses kvalitet og detaljer som trippelsømmer, gir Horze lærgrimer en fyldig, myk følelse med suveren styrke og utførelse. Ekstra detaljer som messingspenner, solide karabinkroker ved kjeve og kinn samt justerbare nese- og nakkestykker gir Horze lærgrimer alle de egenskapene som man forventer av en kvalitetsgrime. Kombiner disse elegante grimer med et langt, myk leietau i lær, og tren lei hesten selvsikkert til eller fra luftegården eller rundt på stevneområdet. Mykt fôr fremhever lærgrimens flotte stil og gir hesten litt ekstra luksus.