Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Horze Cooper sett med grime og leietau

Produkt-ID: 22219

kr 169,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Cooper sett med grime og leietau
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette settet med grime og leietau er enkelt men sporty, til daglig bruk.


Dette settet har et stiplet design med myke remmer og sterke spenner i krom som gir et rent uttrykk. Det snertne matchende myke bomullsleietauet er allsidig og gjør settet komplett. Det går an å justere både nese- og nakkereimen.


Egenskaper:


  • Mønstret webgrime og bomullsleietau
  • Sølvfargede spenner i krom av god kvalitet
  • Justerbar nese- og nakkereim
  • Leietauet er laget av i tvunnet bomull, 2m langt og med en enkel hurtigkrok

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100% polyester, 100% bomull.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Everyday Halter
7 Likes

En overraskende myk grime laget av nylon stropper. Vakre beslag. Kvalitet uten klager. Settet er i bomull. Komfortabel, myk, men ikke praktisk. Karabinkrok for alle. Prisen er i samsvar med kvaliteten.

Cooper Horze Supreme Cupboard Halter Set
4 Likes

Grime er helt kul. Den er myk, sterk, vakker. Og veldig, veldig smart. Dette var vår første grime i mitt liv (før, den store jenta mi var en fremmed og gikk som en rumpe i en slags fille). Etter det var det ytterligere 10 stykker av forskjellige stoppere. Under forskjellige antrekk) Men denne viste seg å være den beste. Nylig anskaffet en helt ny helt sikkert. Svart igjen. Han vinner foran resten absolutt. Hvis jeg var en hest og ville spørre min mening, ville jeg valgt den. Chumbur er også en klasse! mest praktisk karabinkrok. Sterk. Jeg har nylig lært babyen å gå på et tau og stå bundet. Det begynner å haste, bare raskt i løpet av et lite sekund åpnet karabinen og hun er fri. En vanlig karbin i en slik situasjon ville være veldig farlig, den kan ikke løsnes så raskt. Det er ingen ulemper. Imitasjon av søm er ganske enkelt makeløs. Veldig stilig sett! Skjønt fange på nesen) Takk, takk !!!

Hestekoper halersett
2 Likes

Ser bra ut og passer bra! Mye justerbarhet. Fantastisk grime. Blytauet er veldig mykt.

Bra kjøp
2 Likes

Halter god kvalitet, veldig pen med en fin tekstur. Lenden mangel på styrke det slapper mye av og begynner å frese.

)))
2 Likes

Jeg likte grime veldig! Interessant design, praktisk, slitesterkt. Fullt overholdet med prisen. Jeg er fornøyd med valget!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.