Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze føllgrime

Produkt-ID: 22182

kr 99,00
(Pris inkl. MVA)
Horze føllgrime
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze føllgrime
kr 99,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze føllgrime
kr 99,00
Horze Leietau, karabinkrok
kr 89,00
Horze føllgrime
Beskrivelse

Beskrivelse

Et følls første grime burde være morsom og funksjonell.


Det er aldri for tidlig å trene det nyfødte føllet til å bruke grime eller la seg leie, da er Horze Spirit føllgrime et ideelt valg. Den praktiske og rimelige sterke nylongrima kommer i morsomme pastellnyanser til føll og dypere farger for å passe sammen med hoppa. Horze Spirit føllgrime er designet med justerbar nesereim, kjevereim og nakkereim for å passe til dets voksende hodet. Spennene i krom og mykt nylon gjør dette til et rimelig må-ha for din voksende unghest. Horze Spirit føllgrime vil vokse sammen med babyen din.


Egenskaper:


  • Perfekt første grime
  • Sterk nylon med justerbar nesereim, nakkereim og kjevereim for voksene babyer
  • Solide spenner i kromfarger
  • Assorterte farger i pastell og dypere nyanser
  • God verdi

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100% Polyester.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

halter
0 Likes

Det er av veldig god kvalitet som tilsvarer den bestilte størrelsen. Fast, men det mangler en liten tyv under grime. Jeg har lagt til en

Størrelse: Normal
Kjempe fornøyd
1 Likes

Jeg kjøpte denne for å bruke den på en kalv. Den funker kjempe bra på den

Størrelse: Normal
Halter føll
2 Likes

Halter av god kvalitet, spennene er enkle å håndtere. Jeg tok den for et lite stykke så det viste seg for stort med det første (det er lett å lage ekstra hull når det trengs), men det gjorde susen raskt for å bli vant til det.

Størrelse: Normal
Fölgrimma
1 Likes

Har to eksemplarer av dette stygge. Passer for den innerste innsatsen på både nyfødte connemara føll og nyfødte travfolder direkte. Gitt at det er tre steder å justere, regner jeg med å bruke grime i lang tid, rimelig!

Størrelse: Normal
Super vakker føllhaler av høy kvalitet !!
1 Likes

I dag ankom fire Horze Spirit Foal Holsters, i virkelig fine farger. Blå (veldig fin !!), lys blå, rød, grønn (virkelig glad eplegrønn !!). Montering på alle fire forskjellige store og sterke føll resulterte i alle "passer" !! Takket være trippeljusterbarheten er hylsteret veldig bra for alle, utførelsen er stabil, materialet er praktisk, men mykt, spennene er enkle å åpne og justeres. I tillegg den gunstige prisen, dermed fra oss full score. Takk skal du ha!

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.