FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Finntack Pro fleecehette

Produkt-ID: 24655

kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack Pro fleecehette
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Finntack Pro fleecehette
kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro fleecehette
Beskrivelse

Beskrivelse

Nakkestykke i fleece til bruk med dekken 24636 eller 24641. Tørker og beskytter hodet, ørene og nakken på hesten på kalde vinterdager. Utstyrt med tre borrelåsfeste.


Teknisk beskrivelse:


Nakkestykke i fleece.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fin som hettefor
0 Likes

Jeg bestilte denne fleecehetten som fôr til under en lett valghatt. Det fungerer perfekt, Legger til et lett ekstra lag med varme og et mykt fôr under panseret. Passformen er god, selv på eslene og muldyrene mine.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.