Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå
-40%

Horze Elisabeth hansker i kunstskinn

Produkt-ID: 31418

kr 173,40
kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Elisabeth hansker i kunstskinn
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Elisabeth hansker i kunstskinn
Beskrivelse

Beskrivelse

Velg disse populære syntestiske hanskene!


Supermyke og høyt ytelse gjør Elisabeth til vår mest populære syntetiske hanske. Den gode passformen med lycrapaneler gir optimal komfort. PU-materialet i håndflaten gir godt grep, og det stilfulle designet toppes med vår Z-signatur.


Egenskaper:


  • Horze Z-logo
  • Utmerket grep
  • Komfortabel
  • Tre nye farger

Teknisk beskrivelse:


Topp: 100% polyHåndflate: 100% kunstskinn.


Vaskeanvisning:


Skylles i kaldt vann


Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flotte og rimelige hansker
2 Likes

Disse hanskene er virkelig flotte! Jeg har de i svart og er veldig fornøyd. De er tynne og gode å bruke. Eneste minus er at de kan bli veldig klamme og varme å ri i på en sommerdag. Jeg anbefaler også å gå opp en størrelse, da disse er litt små i størrelsen. Veldig gode hansker jeg har brukt mye:) Anbefaler virkelig!

Veldig flott ridehanske, men:
1 Likes

Ridehansken tilpasser seg virkelig perfekt til hånden, og du svetter ikke i den. Uansett måtte jeg legge merke til 2 ganger (jeg har kjøpt ridehanskene igjen fordi jeg syntes den var så flott) at den slites fort (3-4 måneders bruk) og da ikke / dårlig å bruke. Jeg anbefaler hansken uansett fordi han virkelig er EKSTREM VENNLIG å bære.

0 Likes

Topphansker! Jeg har syklet på rideskole i 3-4 år nå, og ingen lovbrytere. Meget god valuta for pengene og holdbar. Tricolor har flotte detaljer. Jeg anbefaler! :)

Fine hansker
0 Likes

Jeg likte disse mye og hansker er også en god pris-kvalitet. Takket være klistremerket på håndleddet er det godt grep om tømmene og det er ingen måte å fjerne hansken på. Jeg har mange farger, men begge alternativene appellerer til øyet. Jeg kan anbefale!

beste
0 Likes

Virkelig gode, komfortable, pustende og elastiske hansker! De forrige ble ødelagt etter å ha lånt dem til en venn. Jeg skal kjøpe nye. Personlig liker jeg browns! I eget bruk varte det godt.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.