Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Horze hansker med polygrep

Produkt-ID: 31404

kr 59,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze hansker med polygrep
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse justerbare hanskene er lette og har et godt grep.


Den sofistikerte stilen på disse hanskene er kombinert med bomull på baksiden og et lett grep. Disse hanskene har gummiknotter i håndflaten og på fingrene for bedre grep på tøylene. Bruk dem til ridning og stallarbeid. Bruksområdene er endeløse. Borrelåsen på håndleddet har Horze Z-logo, som gir en god passform.


Egenskaper:


  • Lett bomull
  • Gummigrep i håndflaten og på fingrene
  • Justerbar borrelås
  • Z-signaturen på borrelåsen
  • Komfortabel, enkel passform
  • Tettsittende

Teknisk beskrivelse:


100% bomull100% polyknotter i håndflaten.


Vaskeanvisning:


Vaskes med lunkent/kaldt vann.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

5 Likes

Jeg kjøpte disse hanskene i fjor vår, jeg går fremdeles til dem! Komfortabel, praktisk og prisen er god! Det er ikke varmt om sommeren, ikke kaldt om vinteren! Gode hansker, jeg anbefaler deg å ta!

veldig god verdi for pengene
1 Likes

I 20 år bruker jeg denne typen kussehansker, men effektive de tillater en veldig god kontakt. Disse hanskene er de mest motstandsdyktige blant alle merkevarene som prøvde det eneste som kan være å forbedre er fortsatt den manglende koppen finesse for kvinnehender

Sommeralternativ
1 Likes

Enkle tynne hansker, dessverre raskt revet rundt håndleddet ..

1 Likes

Jeg kjøpte dem for ett år siden og pleide å kjøre 2-3 ganger i uken, men dessverre brakk de snart. Vel, generelt sett, ikke dyre hansker som ikke er synd og riving av stallen.

For nybegynnere
1 Likes

Passer for aktiviteter på en hest. Et flott alternativ for nybegynnere som ennå ikke har bestemt seg for om de vil fortsette å trene BE. Med daglig arbeid går de i stykker om noen uker.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.