Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå
-40%

Horze Multi-Stretch Ridehansker

Produkt-ID: 31402

kr 89,40
kr 149,00
(Pris inkl. MVA)

Skynd deg! Dette produktet vil mange ha!

Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Multi-Stretch Ridehansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse hanskene med stretch er perfekt til stevner eller ridetimer.


Den perfekte passformen på disse skole- eller stevnehanskene er ideelle for å gi et godt grep. Stoffet med stretch holder hendene sikre og komfortable. Det tøyelige stoffet holder hendene trygge og komfortable.


Egenskaper:


  • Klassisk barne- og voksenstørrelse ridehansker
  • Sikkert grep
  • Stoff med stretch

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100% polyester, PU lærdetaljer.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 30°C.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

...
5 Likes

Prisen er i samsvar med kvaliteten. Totalt er jeg fornøyd med hanskene: myke, behagelige, glir ikke, godt grep i anledningen. Av minusene, kanskje dårlig slitestyrke, med hyppig bruk, skrellet belegget på fingrene av der anledningen går, men dette er i prinsippet ikke skummelt. Jeg har brukt disse hanskene for tredje år.

Nydelig, men bare for BE.
3 Likes

Ganske behagelig, myk, ikke glatt. De er vasket godt av)) Men et eller annet sted i 3 måneder etter kjøpet (jeg reiser 2-3 ganger i uken), begynte en av hanskene å skrelle av støvet, antagelig et sted. Jeg vet ikke hvor raskt skallet vil spre seg, men faktumets utseende triste meg. Hansker er veldig praktisk for BE, men de vil ikke overleve en systematisk utladning av en bås eller å dra stolper på et konkurrerende felt.

Stor ytelse hansker
3 Likes

Jeg kjøpte hvite hansker av denne modellen for forestillinger. Kanskje de ikke egner seg veldig til hverdagsarbeid, men for forestillinger er det helt fint. Vi går til start regelmessig, nesten annenhver uke. Hansker lever andre året i samme form som de ble kjøpt inn - ikke en eneste tråd kom ut. De sitter komfortabelt på armen, klamrer seg ikke til ermene, anledningen glir ikke. De vaskes lett i bilen - til tross for at de er hvite, blir de vasket av bemerkelsesverdig. Generelt, hvis du planlegger å bruke dem i starten, og ikke i hverdagen, anbefaler jeg det på det sterkeste.

Gode lette hansker
1 Likes

som disse hanskene, ser de veldig bra ut og gir et godt grep. Jeg bruker dem til show og de er super fine :)

bra all round
1 Likes

god allroundhanske. Imidlertid blir de raskt slitt inni. De er litt lange på håndleddet, noe som kan være slitsomt om sommeren.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.