Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver! *
Spar nå

Roeckl Lona ROECK-Grip tofarget

Produkt-ID: 31609

kr 395,00
(Pris inkl. MVA)
Roeckl Lona ROECK-Grip tofarget
kr 395,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Lona ROECK-Grip tofarget
Beskrivelse

Beskrivelse

Vår populære ROECK-Grip modell ble redesignet til å inkludere to moteriktige fargevarianter, til den fasjonable kvinnelige rytteren som liker å koordinere sine favoritt ridehansker med trendy ridetøy. Modellen har selvsagt også en utmerket passform og funksjon, og er maskinvaskbar.


Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

3 Likes

These are the best gloves of the world. Seriousley all riders must test! Abd very fashionables.

Ikke rosa, men rød
1 Likes

Bestilte disse hanskene i sjokk-rosa, fikk røde hansker. Fargen er ikke som på bildet. Dette ble en kjip gave å gi bort til ei som ønsket seg rosa hansker.

Kjempegode Hansker!
1 Likes

Elsker disse hanskene. Utrolig gode og kjempefine! Skal aldri bytte over til et annet merke!

0 Likes

Jeg kjøper disse hanskene for andre gang, det første paret har holdt over gjennomsnittet og er nå mine favoritt ridehansker.

0 Likes

Virkelig god hanske, som alle Roecklies jeg har hatt. Slitesterk, irriterende etter over ett års daglig bruk, kom en finger i hullet. Hendene svetter ikke selv i kulden, hanskene puster godt, og plusset er at du kan vaske maskin uten å måtte bekymre deg for lo eller brudd.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.