Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Roeckl Milton ridehansker

Produkt-ID: 301603

kr 429,00
(Pris inkl. MVA)
Roeckl Milton ridehansker
kr 429,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Milton ridehansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Det krever bare et øyeblikk for å se at Milton skiller seg ut i mengden. Hvordan? På grunn av den lukkerfrie utførelsen med et bredt, elastisk strikk rundt håndleddet. Ikke bare matcher det fargen på baksiden av hånda – det passer også på at handler ligger godt rundt håndleddet. Samtidig er hver hanske unik: Roeckl bokstavene og Roeckl håndlogoen er individuelt plassert hver gang. Denne modellens slanke og sporty utseende passer sammen med de klare linjene på baksiden av hånda laget av Roeck-Grep® og mikro mesh. Blikkfang: den karakteristiske håndlogoen og de diskret refleksstripene i skinnende sølv og gull. Likevel har denne hansken mer å tilby enn bare et bra utseende: Håndflaten inneholder Roeck-grep®, et prøvd-og-testet materiale som er veldig populært. Dette ekslusive materialet puster godt, er elastisk og smidig. Samtidig sikrer det et godt grep og god håndtering av tøylene. Videre er Rock-grep kompatibel med touchskjerm. I tillegg valgte Roeckl den eksklusive komfort passformen til denne modellen. Dette spesielt slanke og komfortable snittet krever ingen trimming av pekefingeren og sikrer en usedvanlig god passform. Praktisk: Milton er enkel å rengjør fordi hansken kan maskinvaskes på 30° grader.


Teknisk beskrivelse:


Bakside: Roeck-Grep®, Mikro mesh.Håndflate: Roeck-Grep®.Pluss: Komfort passform, vidt, elastisk bånd, kompatibel med touchskjerm.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Skikkelig gode ridehansker!
0 Likes

Godt passende, flott følelse og bra ut! Spesielt pluss på det elastiske håndleddet. Komfortabel å ha på seg - ikke nødvendig å justere med borrelås. Materialet er så tynt at det er lurt å holde dem intakte, men bare mens du rir - ikke når du rir på hest eller steller.

Lett i hånden
0 Likes

Hansker i godt stretchmateriale, flott farge (ANT)! Komfortabel i hånden, det føles som om du skulle sykle uten hansker. Pust godt. Skikkelig tynt, så det er ikke verdt å holde på hesten, eller den slites fort ut. God fleksibilitet, og Plussa som hansker uten justerbare klistremerker! Jeg liker alt og anbefaler på det sterkeste. Valuta for pengene OK!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.