Spar opp til 60% på Horze, B Vertigo og fler. *
Spar nå

Helforsterkede ridebukser til barn

Ridebukser til barn gir den ultimate komfort og passform. Et stort utvalg av stilige ridebukser til gutter og jenter med nok av plass og stretch for aktive barn.

Dine filtre:
30 artikler

Ridebukser til gutter og jenter tilbys i samme høye kvalitet og modeller som ridebukser til voksne.

Gutter og jenter kan velge blant ridebukser fra et stort utvalg, blant annet med kneskinn eller helskinn som matcher treneren sin bukse eller andre voksne rollemodeller. Helskinnsridebukser og stofforsterkede bukser er gode alternativer for barn i alle disipliner. Prøv en tettsittende helskinnsridebukse i akkurat riktig størrelse og stil, den vil gjøre enhver ung rytter fornøyd.

Juniorridebukser er designet til unge ryttere med all den komfort og stil som barn ønsker seg.

Dongeriridebukser til barn er den perfekte kombinasjon mellom dongeri og ridebukser, og er en stor hit blant de unge. Artige motiver og merker i Kids&Ponies-serien gir de fargerike buksene en leken stil. Ridebukser til gutter og jenter kommer med lav eller normal midje, som er både moteriktig og komfortabelt. Fargerikt utvalg av bukser som matcher mange av de andre produktene i Horze Kids&Ponies-kolleksjonen, og lar barna vise frem sin unike stil på ridetimen, stevner eller til hverdags.