Spar opp til 15% på alt fra Horze & B Vertigo ridebukser og ridetights!
Spar nå

Helforsterkede ridebukser til dame

Dressurryttere foretrekker gjerne helskinnsridebukser. Disse gir et ekstra godt grep i salen, og har gjerne stilige kontrastfarger.

Dine filtre:
111 artikler

Helskinnsridebukser er perfekte til dressur. Horze har den perfekte buksen til deg!

Helskinnsridebukser er perfekte for dressurryttere og andre som ønsker bedre grep og sikkerhet i salen. Velg mellom syntetisk skinn eller silikontrykk blant helskinnsridebuksene fra Horze som kommer i alle regnbuens farger. Kvalitetssømmer og håndverk gjør at disse helskinnsridebuksene passer godt både til seriøse konkurranseryttere og hobbyryttere. Man sitter bedre i nedsittende trav med det gode grepet fra helskinnsridebuksene. Helskinnsridebukser er beregnet på dressur, og holder deg limt fast til sete på salen. Pustende materialer gjør buksen komfortabel og sval mens du rir, og mange av våre modeller har kontrastfarger på sinnet.

Helskinnsridebukser er dressurrytterens beste venn.

Helskinnsridebukser, som den nye vinterridebuksen, gir eleganse og stil når du rir, samtidig som du får et godt grep i salen. Disse myke ridebuksene kommer med lavt, normalt eller høyt liv, slik at man kan velge det man liker best. Detaljer som lommer foran og bak, rhinestones og stilige broderier gir disse helskinnsridebuksene en spesiell stil. Horze har et stort utvalg av helskinnsridebukser til menn, kvinner og barn. Finn din favoritt i dag.